Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Én vettem egy napi sziget...

Én vettem egy napi sziget jegyet haverom pedig ebből a pénzből angol nyelvű harry potter kötetet vett, vajon melyikünk kettőnk közül a lúzer? :D

Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 15:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

"De ki olvas könyvet nyáron? Nem elég a suli?"

Istenem, ha létezel, kérlek gyere le. Te most tényleg azt hiszed, hogy könyvet olvasni csak az iskolások szoktak tanulás végett? Hány éves vagy te? 12?

Mindenkinek más a hobbija. Értelmi szint alapján viszont te vagy a lúzer, ő sokkal jobban járt a könyvvel.

2022. aug. 15. 16:16
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan, minthogy a lazac jobb, vagy a vadsült, vagy, hogy az afrikai szafaritúra jobb, vagy az óceáni delfinnézegetés.

Egymillió forintot okostévére is el lehet költeni, meg szafarira is. Az egyik egy múló (de bizonyára örök emlék), a másikat meg évek múlva is tudod használni. Kinek a pap, kinek a papné.

2022. aug. 15. 16:23
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a lúzer, a kérdésed miatt.

Az meg, hogy ki szokott nyáron olvasni? Elég sok ember, nem láttál még tengerparton, fürdőruhában olvasó emberkéket, esetleg hintaágyban hintázó, olvasókat?

Most csak két hülye példa volt.

2022. aug. 15. 19:09
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
ki szokott olvasni?????én
2022. aug. 15. 19:39
 15/23 anonim ***** válasza:
43%

Te, - mert a szagos fesztiválra a lőtéri kutya nem fog emlékezni már szeptemberben, míg a Putry Herror könyvön bármikor túl lehet adni jó pénzért, ha megfelelően vigyáz rá a tulajdonosa.

Közelebb áll lényegesen a lúzerséghez vagyonokat költeni olyan kakofonikus csörömpölésre, amit el lehet sütni az ilyen szerencsétleneknek "zene" fedőnéven, mint amilyen te is vagy. Ez erősítő rombolása, ami a Hajógyári szigeten folyik, kimeríti az emberiség elleni bűntettet, - kelletlenül zavarnának vele tömegesen olyan embereket, akik nem kíváncsiak erre a bohóckodásra! És ha ez nem lenne elég, még csak nem is kárpótolják semmivel a zavart embereket, - egy parkot nem újítanak meg a zavart kerületek lakóinak, egy játszótér nem épül, mindent beborít a galambfos meg a szemét és szét vannak égve a növények. Sebaj! Az a lényeg, hogy az a retkes disznó hülyére keresse magát más emberek zavarásával, aki szervezi ezt az okádékot! Tömd a zsebét, mert el van teljesen szegényedve - az olyan balekoknak hála, akik megveszik erre a hányásra a jegyeket!

2022. aug. 16. 15:30
 16/23 anonim ***** válasza:
15%
Mindketten azok vagytok :) A könyvet le lehet szedni a netről a szigetre meg be lehet úszni ;)
2022. aug. 16. 20:21
 17/23 1112 ***** válasza:
100%
Szerintem egyikőtök se. Mindkettőtöknek mások a prioritások.
2022. aug. 17. 19:02
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy.

Rengetegen szeretünk olvasni, évszaktól függetlenül.

+pont neki, hogy fejleszti az angol nyelvtudását ezzel.

Én mint dolgozó ember is imádok olvasni, nem lúzerek közt ugrálni.

2022. aug. 28. 20:41
 19/23 anonim válasza:
100%

Mindenkit más dolgok érdekelnek.

De én a hp könyveket választanám.

2022. nov. 22. 19:08
 20/23 anonim ***** válasza:
11%
Ő a lúzer, mert letölthette volna e-könyvben ingyen, és még így is elmehetett volna a Szigetre.
2022. dec. 17. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!