Én vettem egy napi sziget jegyet haverom pedig ebből a pénzből angol nyelvű harry potter kötetet vett, vajon melyikünk kettőnk közül a lúzer? :D
"De ki olvas könyvet nyáron? Nem elég a suli?"
Istenem, ha létezel, kérlek gyere le. Te most tényleg azt hiszed, hogy könyvet olvasni csak az iskolások szoktak tanulás végett? Hány éves vagy te? 12?
Mindenkinek más a hobbija. Értelmi szint alapján viszont te vagy a lúzer, ő sokkal jobban járt a könyvvel.
Ez olyan, minthogy a lazac jobb, vagy a vadsült, vagy, hogy az afrikai szafaritúra jobb, vagy az óceáni delfinnézegetés.
Egymillió forintot okostévére is el lehet költeni, meg szafarira is. Az egyik egy múló (de bizonyára örök emlék), a másikat meg évek múlva is tudod használni. Kinek a pap, kinek a papné.
Te vagy a lúzer, a kérdésed miatt.
Az meg, hogy ki szokott nyáron olvasni? Elég sok ember, nem láttál még tengerparton, fürdőruhában olvasó emberkéket, esetleg hintaágyban hintázó, olvasókat?
Most csak két hülye példa volt.
Te, - mert a szagos fesztiválra a lőtéri kutya nem fog emlékezni már szeptemberben, míg a Putry Herror könyvön bármikor túl lehet adni jó pénzért, ha megfelelően vigyáz rá a tulajdonosa.
Közelebb áll lényegesen a lúzerséghez vagyonokat költeni olyan kakofonikus csörömpölésre, amit el lehet sütni az ilyen szerencsétleneknek "zene" fedőnéven, mint amilyen te is vagy. Ez erősítő rombolása, ami a Hajógyári szigeten folyik, kimeríti az emberiség elleni bűntettet, - kelletlenül zavarnának vele tömegesen olyan embereket, akik nem kíváncsiak erre a bohóckodásra! És ha ez nem lenne elég, még csak nem is kárpótolják semmivel a zavart embereket, - egy parkot nem újítanak meg a zavart kerületek lakóinak, egy játszótér nem épül, mindent beborít a galambfos meg a szemét és szét vannak égve a növények. Sebaj! Az a lényeg, hogy az a retkes disznó hülyére keresse magát más emberek zavarásával, aki szervezi ezt az okádékot! Tömd a zsebét, mert el van teljesen szegényedve - az olyan balekoknak hála, akik megveszik erre a hányásra a jegyeket!
Te vagy.
Rengetegen szeretünk olvasni, évszaktól függetlenül.
+pont neki, hogy fejleszti az angol nyelvtudását ezzel.
Én mint dolgozó ember is imádok olvasni, nem lúzerek közt ugrálni.
Mindenkit más dolgok érdekelnek.
De én a hp könyveket választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!