Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt olyan hölgy, aki...

Van itt olyan hölgy, aki sosem szeretne gyereket? Ha igen, miért döntött így?

Figyelt kérdés

2022. aug. 15. 00:05
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
96%

Jelen.

Nincs egy darab konkrét miértem. Inkább fordítva: nincs okom arra, hogy gyereket vállaljak.

A terhesség és a szülés gondolata abszolút elborzaszt, egy csecsemővel nem tudnék mit kezdeni. Ovis kortól felfele már bírom a gyerekek egy részét(!!) de abban a korosztályban se mindet.

Szeretem az életemet olyannak amilyen: végigalszom az éjszakákat, elmehetünk moziba, bulizni, nyaralni különösebb tervezés nélkül, csend van otthon. Nekem ez sokat ér.

Szeretem a munkámat is, nem mondanék le róla.

Azt el tudom képzelni hogy egyszer x év múlva talán örökbefogadnék egy gyereket. De sajátot semmiképpen nem szülnék.

2022. aug. 15. 11:07
 22/33 anonim ***** válasza:
5%
És szerinted ez élet cél? Én sem fogok félni férfiként gyermeket nemzeni és tisztességesen felnevelni. Ez az élet rendje. Nem szabadna félnetek. Te is meg lettél szülve mert anyád nem félt. Na azok már nők akik nem félnek, és ha még főz takarít is meg ilyenek na az már istennő.
2022. aug. 15. 11:28
 23/33 anonim ***** válasza:
94%
Jelen! Nincs bennem anyai ösztön, sosem vágytam erre a fajta életre, családra. 30 bőven elmúltam, sok mindenben változtam 20 éves korom óta, de ez a része sosem változott. Ennél több indok nem is kell.
2022. aug. 15. 11:35
 24/33 anonim ***** válasza:
95%
22 akkor te hord ki és szüld meg a gyereket
2022. aug. 15. 11:41
 25/33 anonim ***** válasza:
95%
Én a 8-as válaszoló vagyok, mindenben egyetértek az utánam jött női válaszokkal. Annyi, hogy engem a karrier nem érdekel, de kedves 22-es válaszoló te ezt miért nem tudod elfogadni, hogy az emberek mások és nem mindenkinek a gyerek az élete? Mindenkinek az az élet rendje, amit őt személy szerint boldoggá teszi. Vannak sokan akik pl. A csok miatt szülnek, vagy családi, baráti nyomásra, hogy “mikor jön már a baba?”. Nem irigylem ezeket az embereket. Szóval kérlek ne mondjuk már meg a másiknak, hogy neki mi lenne a jó, vagy mi az élet rendje. A te nézeteddel sincs baj (főleg mivel a szemedben csak az a normális), ezért majd találsz egy hozzád passzoló embert, akivel boldogan gyereket neveltek, de ha itt a sok nőnek még aki válaszolt nem ez az élete célja, ne legyenek már ledegradálva.
2022. aug. 15. 11:51
 26/33 anonim ***** válasza:
95%

22-es: egyszerűen pofázol hisz csak beteszed és kiveszed:D

idióta barom

2022. aug. 15. 11:53
 27/33 anonim ***** válasza:
95%

22 "Ez az élet rendje."

2022 van, ha nem tűnt volna fel, már nem csak egy féle életút létezik. Valóban szomorú, hogy pont a magadfajták fognak szaporodni, akik a legalkalmatlanabbak vagytok a gyereknevelésre, de látod ezt senki se tiltja meg nektek - de nekünk se tiltja senki, hogy úgy éljünk ahogy mi akarunk. Ez van, lehet rajta háborogni, de minek?

2022. aug. 15. 11:57
 28/33 anonim ***** válasza:
95%

Kiskorom óta tudom,hogy nem akarok gyereket. Mindig az unokatestvéreimre kellett vigyáznom,hogy addig a gazdag szülei tudjanak szórakozni. Rosszindulatú kis genyók voltak,egész nap ordítottak,megutáltatták velem a gyerekeket teljesen.

Egyáltalán nem szeretnék szülni,rosszul vagyok a fájdalom gondolatától is,nem is viselem jól még az apróbb fájdalmat sem.

És őszinte leszek veletek,szar gyerekkorom volt,sokat nélkülöztünk és most,hogy mindent bebiztosítottam magamnak, és jól élek, semmi kedvem ezt félretenni és minden pénzemet,erőmet,szabadidőmet 20 éven át egy másik emberre költeni.

Nekem így jó az élet. Hazajövök,rend van,nyugalom,azt csinálok amit akarok.

Viszont kiskutyát szeretnék majd még.:)

2022. aug. 15. 12:08
 29/33 anonim ***** válasza:
95%

Nem szeretem a gyerekeket, és nem vágyom a szülésre sem.

Nem tudnám elképzelni az életemet anyaként, semmiért nem adnám fel a szabadságomat, a pénzügyeimet, a testemet, a nyugalmamat.

2022. aug. 15. 12:11
 30/33 anonim ***** válasza:
95%

Kit érdekel hogy másvalaki mitől fél meg mitől nem?

Én pl imádom a kígyókat, de nem nyaggatom a fóbiás ismerőseimet hogy tartsanak otthon, semmi ijesztő nincs bennük. :D

Mindenki el tudja dönteni magának, hogy mit akar meg mit nem akar az élettől. Semmi jogod beleszólni.

2022. aug. 15. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!