Van itt olyan hölgy, aki sosem szeretne gyereket? Ha igen, miért döntött így?
Jelen.
Nincs egy darab konkrét miértem. Inkább fordítva: nincs okom arra, hogy gyereket vállaljak.
A terhesség és a szülés gondolata abszolút elborzaszt, egy csecsemővel nem tudnék mit kezdeni. Ovis kortól felfele már bírom a gyerekek egy részét(!!) de abban a korosztályban se mindet.
Szeretem az életemet olyannak amilyen: végigalszom az éjszakákat, elmehetünk moziba, bulizni, nyaralni különösebb tervezés nélkül, csend van otthon. Nekem ez sokat ér.
Szeretem a munkámat is, nem mondanék le róla.
Azt el tudom képzelni hogy egyszer x év múlva talán örökbefogadnék egy gyereket. De sajátot semmiképpen nem szülnék.
22-es: egyszerűen pofázol hisz csak beteszed és kiveszed:D
idióta barom
22 "Ez az élet rendje."
2022 van, ha nem tűnt volna fel, már nem csak egy féle életút létezik. Valóban szomorú, hogy pont a magadfajták fognak szaporodni, akik a legalkalmatlanabbak vagytok a gyereknevelésre, de látod ezt senki se tiltja meg nektek - de nekünk se tiltja senki, hogy úgy éljünk ahogy mi akarunk. Ez van, lehet rajta háborogni, de minek?
Kiskorom óta tudom,hogy nem akarok gyereket. Mindig az unokatestvéreimre kellett vigyáznom,hogy addig a gazdag szülei tudjanak szórakozni. Rosszindulatú kis genyók voltak,egész nap ordítottak,megutáltatták velem a gyerekeket teljesen.
Egyáltalán nem szeretnék szülni,rosszul vagyok a fájdalom gondolatától is,nem is viselem jól még az apróbb fájdalmat sem.
És őszinte leszek veletek,szar gyerekkorom volt,sokat nélkülöztünk és most,hogy mindent bebiztosítottam magamnak, és jól élek, semmi kedvem ezt félretenni és minden pénzemet,erőmet,szabadidőmet 20 éven át egy másik emberre költeni.
Nekem így jó az élet. Hazajövök,rend van,nyugalom,azt csinálok amit akarok.
Viszont kiskutyát szeretnék majd még.:)
Nem szeretem a gyerekeket, és nem vágyom a szülésre sem.
Nem tudnám elképzelni az életemet anyaként, semmiért nem adnám fel a szabadságomat, a pénzügyeimet, a testemet, a nyugalmamat.
Kit érdekel hogy másvalaki mitől fél meg mitől nem?
Én pl imádom a kígyókat, de nem nyaggatom a fóbiás ismerőseimet hogy tartsanak otthon, semmi ijesztő nincs bennük. :D
Mindenki el tudja dönteni magának, hogy mit akar meg mit nem akar az élettől. Semmi jogod beleszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!