Van itt olyan idős hölgy, aki szeretne rendszeresen beszélgetni velem? 23 éves mérnök hallgató vagyok.
Nem kell leoltani a kérdezőt.
Nekem is volt ilyen fiatal férfi kolléga, akivel nagyon jókat beszélgettem,kirándultam. Férfiként sokkal jobban megértettem vele magam,mint a korosztályommal,a kora ötvenesekkel.
Megházasodott, elköltözött.
Biztosan örömmel venném,ha ilyen értelmes barátom lenne megint,egy értelmes fiatal férfi.
Jézusom emberek, de rossz indulatúk vagytok. Köszönöm 5-ös, 6-os.
Nem kell tandíjra, van pénzem :)
Nem szeretném részletezni a családommal kapcsolatos témát, legyen annyi elég, hogy 14 évesen eljöttem otthonról, azóta dolgozok, és mellette egyetemre járok. Nem tartom velük a kapcsolatot, és semmi pénzért nem tenném
Szia!
Bár kissé megrémiszt a leendő mérnök úr, de kíváncsiságom nagyobb így túlteszem magam a kezdeti ijedtségen.
Elég idős vagyok, sőt inkább őskövület, némi humán beállítottsággal.
Ha gondolod írj privátot és meglátjuk egyáltalán tudunk-e beszélgetni, közös témát találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!