Van itt olyan idős hölgy, aki szeretne rendszeresen beszélgetni velem? 23 éves mérnök hallgató vagyok.
Figyelt kérdés
Családom "nincs", a barátaim nem állnak mellettem. Volt egy idős hölgy barátom, ő volt a legjobb barátnőm, de sajnos fél éve meghalt. Bánatomban írok ide, hogy van-e kedve esetleg egy szintén magányos ember, akivel tudnék beszélgetni? Így ő sem lenne magányos2022. jan. 22. 19:31
11/12 A kérdező kommentje:
Nő vagyok :D Köszönöm a választ kedves 10-es, de azt hiszem inkább nem erőltetem ezt a barátkozást, nem szeretnék senkit megijeszteni, vagy félrevezetni. Sajnálom, hogy annyira furcsa manapság az, ha egy fiatal egy idősebbel szeretne barátkozni.
9-es, kicsit olvass utána ennek a neten. Ne gondold azt, hogy mindenki 16-18 éves kora után kezd el nyaranta diákmunkát végezni, elmegy tanulni, közben a szülei támogatják, aztán 21 évesen keres munkát, és minden happy. Sajnos nem így működik a világ. Tiszteld azt, amid van :)
2022. jan. 24. 14:32
12/12 zol56 válasza:
Sikerült?
2022. jan. 26. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!