Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » “Aki fiatalként nem vesz...

“Aki fiatalként nem vesz részt bulikon (Sound, Volt, Sziget), annak felnőttkorban nem lesz mire emlékeznie” - egyetértetek ezzel?

Figyelt kérdés
2022. aug. 13. 19:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem értek egyet. Sosem voltam ilyesmin, mert nem érdekel, mégis ezer dolog van, amire emlékezhetek: utazások, színház, baráti találkozók...
2022. aug. 14. 19:34
 22/26 anonim ***** válasza:
34%
Igen, de gyakorlatilag mindenki depressziós kint. Nem tudom milyen árak vannak bent , de valószínűleg az húzza le őket. Az Auchannal semmi mosoly , jókedv, nem dumalgatnak csak ücsörögnek. Csak a lányok aktivak, keresik a gazdag pasikat. De egyiknek sincs kapása.Lehet, hogy olyan problémák kötik le a figyelmüket, hogy hol találnak egyáltalán wc-t. Hogy tudnak egyáltalán fizetni a kasszánál. Hol vehetnek főtt kaját?
2022. aug. 15. 00:46
 23/26 anonim ***** válasza:
25%

Nem feltétlenül, nem csak ezekre kell emlékezni, de kell, hogy legyenek ilyen élmények is. Kell, hogy az ember kiélje magát.

30 éves múltam, végigbuliztam a tízes-húszas éveimet, a ZP-ben nőttem fel, viszont a covid óta alig voltam valahol. Komoly kapcsolat, sok munka, spórolás, mások a prioritások. Kezdtem úgy érezni, hogy nem is hiányzik már. Aztán felcsendült szombat este Calvin Harris a Szigeten, amit a XIII. kerületből is tisztán hallottam. Visszajött a nosztalgia, az érzés, hogy milyen volt régen, hogy mekkora bulik voltak, a másnapos reggelek, az áttombolt koncertek, a barátok, a szerelmek, a spontán idegenekkel való haverkodás, az akkori érzések.

Igenis kellenek fiatalon a fesztiválok, a bulik, az utazások, mert fontos emlékek lesznek később és nagyban befolyásolhatják a személyiséget is.

2022. aug. 15. 12:52
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

#23, pontosítsunk: Te az a fajta vagy, akinek meghatározott idő intervallumban szüksége volt arra, hogy "kiélje magát", és erre csak fesztiválokon volt lehetősége.

Aztán persze vannak, akiknek nem ez kell. (Nem véletlen, hogy rengeteg ember csalódottan jön vissza ezekről.)

És lesznek fiatalkori élmények, lesznek fontos emberek, akikkel fesztiválokon nem találkozol.

2022. aug. 15. 13:08
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

"kell, hogy legyenek ilyen élmények is"

Már akinek. Én 37 évesen most már kijelenthetem, hogy SOSEM volt szükségem ilyenekre. Nem is voltam soha, és nem is bánom.

2022. aug. 15. 13:19
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Egyéként mi ez a "felnőttkorban"?

Most akkor én 27 évesen már csak ássam meg a saját síromat, és közben elmélkedjek azon, hogy hány fesztiválon voltam és hányon nem?

És miért ne mehetnék most, vagy akár 5 év múlva egy ilyenre?

2022. aug. 15. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!