“Aki fiatalként nem vesz részt bulikon (Sound, Volt, Sziget), annak felnőttkorban nem lesz mire emlékeznie” - egyetértetek ezzel?
Nem értek vele egyet.
Amikor én voltam fiatal, ezek még nem is voltak, de a technikai csodák is a kazettás, majd lemezes Commodore 64 vagy később a 128-ig terjedtek.
Keveseknek volt, mert durván 6 havi fizetésbe kerültek.
Így aztán inkább baráti kapcsolatokat építettünk, hihetetlen közös élményekkel, örökös tömény nevetéssel, jó programokkal és természetesen házibulikkal, ahol még mutatóban sem volt drog.
Többkötetes regényt írhatnék az országjárós emlékekről, balatoni nyarakról, egri borkatakombákról, pozsonyi sörözésekről, kirándulásokról ahol eltévedtünk, vízesésekről amik alatt fürödtünk, vagy a Hungária Kávéház "Vörös szalonjáról", ahol téli estéken a világot váltottuk meg, vagy a Népköztársaság útján az Ádám sörözőben megevett több mázsa tatárbifsztekről, amire voltunk esetenként 10-15-en.
És ami a legjobb, hogy ezek az emlékek összekovácsoltak minket, 20-40 év után is barátok maradtunk.
Mérlegre téve, ad ennyit egy Sound, Volt, Sziget? ...anélkül, hogy leszólnám...
11: hú, de irigyellek! :)
Jó lehetett akkor, nagyon!!
Tényleg jó volt! Van mire emlékezni...:)
Szerinted mik a meghatározóbb emlékeim?
a.) berúgtunk a Szigeten
b.) kezemben tartom az újszülött gyerekemet
c.) megjelent az első lemezünk
d.) apám kezét fogom a halálos ágyán
e.) negyedik évada játsszák a színdarabomat
f.) 11 évesen indiánregényeket olvasok a nyári napsütésben
g.) stb., a végtelenségig tudnám sorolni.
Még a rossz emlékek is fontosabbak és mélyebbek, mint hogy "mekkorát buliztunk".
"Hogy legyen mire visszaemlékezni", jézusom, nemár. Szerinted 25 év fölött mindenkinek lemegy a roló, és onnantól az emlékeiből él?
24 évesen voltam először fesztiválon. Párom kedvenc előadója miatt vettem jegyet.
Én szeretek szórakozni, voltam pár jó buliban már, de úgy a felénél a történetnek úgy voltam, hogy mennék már haza... Drága italokykígyózó sorok, mindig *vártunk* valamire, büdös voltam, koszos és fáradt, égetett a nap és utáltam ezt az egész érzést.
Mintha csak ezekre a dolgokra lehetne emlékezni... Eléggé szegényes gyerekkora van annak, akire ez igaz.
A sok fiatalkori emlékem mellett legfeljebb századrangú a szigeten eltöltött egy hetem.
Egyébként ezek a fesztiválok nem bulik, hanem inkább jó üzlet másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!