Van itt olyan, aki fiatalként züllött volt, felnőttkorára mégis tisztességes dolgos ember lett belőle? Vagy ismertek olyat?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm ilyen, és nagyon nehéz ez elhinni. A középiskolát végigfüvezte meg itta, sosem tanult, az volt a szerencséje, hogy okos, és épphogy nem bukott meg egy gimnáziumban. Mára már egy tök jó helyen dolgozik, és teljesen megváltozott. Ismertek ilyet?2013. nov. 11. 18:46
1/3 anonim válasza:
Az anyám. (nem vicc. Ő maga mesélte.)Dohányzásról is leszokott miattunk. Persze én nem tudom milyen volt gyerekkorában de amiket ő és a mamám mesélt...... Azt alig hittem el.
2/3 anonim válasza:
Esküvőről tortát lopni nagy züllésnek minősül? Édesapám volt nagy huligán, mára tisztességes lett.
3/3 anonim válasza:
Züllésnek ugyan nem hívnám, de 14-16 éves koromban sokat lógtam a suliból, cigiztem, hülye társaságba keveredtem, izsogattunk (soha nem drogoztam). Aztán másodikban megvágott az oföm és a pótvizsgán rájöttem, hogy nem lehetek ott annyi hülye között. Átmentem a vizsgán, és onnantól kezdve szedtem össze magam.
Most 33 éves vagyok, 2 diplomám van, bizalmi állásom van amikor épp dolgozom, csak épp gyeden vagyok otthon a gyerekeimmel. Egy percet nem voltam munkanélküli.
Lehet, ha nem buktat meg az oföm akkor soha nem térek észhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!