Van olyan ember akinek nincs semmi különösebb baja, de mégis unja az egész életet és nem akarja folytatni?
De én mindig így érzem, már évek óta.
Hát szerintem elég furán néznének a középkorú alkeszek ha egy huszonéves lány beülne közéjük inni xD Bár már néha ezzel is úgy vagyok, hogy az se érdekel ha kinéznek valahonnan.
Én is hasonlóan érzek, mint te. Évekig úgy voltam vele, hogy annyira mindegy volt minden, hogy az sem érdekelt volna, ha másnap meghalok. Nem láttam értelmét az egésznek.
Azóta rájöttem, hogy ha már úgyis minden mindegy, akkor a negatív oldal helyett inkább a pozitívra állok. Nagy terveim nekem sincsenek, csupán az a klisé, hogy szeretnék boldog lenni. Próbálok élni, azt csinálni, amihez kedvem van, lehetőségeimhez mérten minél többet utazni és mindennek a szebb oldalát látni. Sok érdekes dolog van a világban, csak észre kell venni! A mának élek, és sokkal boldogabb vagyok, mint előtte, mikor belesüppedtem a reménytelenségbe.
Remélem, tudtam segíteni! Ha gondolod és szeretnél beszélgetni, nyugodtan írhatsz privit is! :)
24/l
#6 Lehet hogy félreérthetően írtam, de nincs férjem meg gyerekem, egyedül vagyok. A család alatt a szülőket meg nagyszülőket értettem. Saját családot nem akarok, vagyis még sosem gondolkodtam rajta hogy kéne, de hát lesz ami lesz.
Köszönöm a válaszokat, igazatok van, azért tényleg próbálok legalább valami kis banális célt kitalálni... Lehet hogy az a bajom hogy túl jó dolgom van, semmi kötelezettségem. Nincs állandó munkám se, mivel egymagamnak nem kell sok pénz, eldolgozgatok néha vagy olyan dologgal keresek pénzt ami a hobbim is egyben. még erre se mondom, hogy igazán leköt, de legalább nem undorral csinálom. Mivel nem vagyok kötve semmihez ezért én is sokat utazgatok, de már az is csak ilyen rutinszerű dolognak tűnik.
Sajnos mobilnetem van, de megkérem ismerősömet hogy töltse le nekem a videókat, kíváncsi vagyok rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!