Hölgyek/Nők! Felnőttkorotokban mekkora volt a legnagyobb plusz súly, amit felszedtetek?
Leadtátok vagy rajtatok maradt?
Teltebben vagy vékonyabban szerettétek magatokat.
Kb 15 éves korom óta 67-68 kg voltam (163 cm), de dagin néztem ki, én voltam a legkövérebb lány az osztályban. Majd 19 évesen hirtelen 2 hét alatt lefogytam 62 kg-ra. Kiderült hogy 1-es tipusú cukorbeteg vagyok, ez volt az egyik tünet. De amint beállt a cukrom, rögtön vissza is álltam 68-ra. Majd elkezdtem szép lassan hízni. Egy ideig beállt a súlyom 72-73-ra, majd új inzulunt kaptam és megint híztam. Tavaly tavasszal (23 évesen) voltam a legkövérebb, 83 kg. Pedig gondolhatjátok, hogy nem zabálok a cukorbetegség miatt. Na de akkor mondtam hogy állj, mostmár tenni kell valamit. Lecsökkentettem a kalória bevitelemet 1500-ra és tavaly nyár eleje óta nagy küzdelmek árán lefogytam 75 kg-ra. De még legalább 10-et akarok fogyni.
Sokszor sírhatnékom van, hogy mások 3-4 hónap alatt leadnak 8-10 kg-t, nekem meg majd 1 évbe telik, de hát ez van. Ez is a cukorbetegségnek (vagy inkább az inzulinkezelésnek) egy olyan hátránya/mellékhatása, amibe nem gondolnak bele az emberek, csak azok értik akik benne élnek.
Apukám aki szintén cukorbeteg, 70 kilós fiatalember volt, és az első évben 20 kg-t hízott az inzulintól. De emlékszem, volt olyan időszak amikor majd 120 kg volt. Neki 92-95 kg-ra sikerűlt lefogynia, azt tartja évek óta, de attól lejjebb nem bír menni bármit tesz. Bocsánat, tudom nem kapcsolódik a kérdéshez, csak leírtam.
25 évesen 133kg.
Most 120vagyok, 13kg-t egy évbe tartott leadni, sajnos ennek már egészségügyi háttere van.
De mindennap azon vagyok, hogy fogyjak 🙁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!