Hölgyek/Nők! Felnőttkorotokban mekkora volt a legnagyobb plusz súly, amit felszedtetek?
Figyelt kérdés
Leadtátok vagy rajtatok maradt?
Teltebben vagy vékonyabban szerettétek magatokat.
2021. márc. 2. 21:55
21/28 Metionin válasza:
5 kiló izomban de azt úgy őrzöm mint a sárkány :D nagyon nehezen jön rám plusz kiló, én ezzel küzdök.
22/28 A kérdező kommentje:
21-es!
Mekkora magassághoz társul a plusz 5kg?
2021. márc. 3. 22:33
23/28 Metionin válasza:
165 centi vagyok, 37 kilóról indultam (orvoshoz jártam sokat mert nem tudtam hízni) amikor kiderült hogy laktózérzékeny vagyok. Miután ennek megfelelően étkeztem, felmentem 40 kilóra de nem volt rajtam izom mert baleset miatt nem mozoghattam 2 évig. Mikor újra sportolhattam, feljött ez az 5 kiló, így vagyok most 45 amit tartok évek óta. Ez most oké, látszik hogy van rajtam izom, nem nézek ki betegnek mint korábban. Balett skála szerint 3 kiló még jöhetne rám a magasságomhoz, úgy vagyok vele hogy ha jön jön, ha nem akkor nem, én már örülök ennek is ami van.
24/28 anonim válasza:
16-os vagyok. Valszeg azért kezdett alulműködni a pajzsmirigyem, mert jódtablettát szedtem, jódos gyógyvizet ittam. A túlzott jódbevitel belobbantja az autoimmun pajzsmirigy gyulladást azoknál, akik hajlamosak rá (a nők 10%-a az), emellett vegán voltam és ettem szójás dolgokat, ami szintén gátolja a pajzsmirigy működést. Ezekkel leálltam, spontán helyrejött.
25/28 anonim válasza:
Nos én világ életemben duci voltam,és őszintén engem nem zavart. Viszont az én kamaszkoromban is eljött az az időszak amikor szekáltak a súlyomért. Tehát lefogytam 160 cmhez 48 kgra. De nem voltam boldog így. Szóval kb 2 év alatt meghíztam 87 kgra. Nekem így van önbizalmam, sőt szeretnék még kövérebb lenni. Ezt sok ember nem fogadja el,de már nem érdekel a véleményük. 20/L
26/28 A kérdező kommentje:
25!
De nem zavar a 87 kg a mindennapi életben? Mennyivel szeretnél kövérebb lenni? Nem fulladsz le gyorsabban? Kisebb súllyal nincs önbizalmad? Nem vagy véletlen troll?
2021. márc. 4. 17:14
27/28 anonim válasza:
Nem, nem zavar és minimum 100-120 kg szeretnék lenni. Feede/ gainer vagyok és nem troll :)
28/28 anonim válasza:
20-24 éves korom között 71-75kg között ingadoztam, most, 25 évesen 63kg vagyok 166 centihez. Tehát a kérdésre válaszolva 75kg.
Vékonyabban jobbab szeretem magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!