Hány kiló lenne a legideálisabb nekem?
Tekintve hogy nagyon fiatal vagy, a 60-65kg ideális lenne. Ezzel eléggé vékony lennél, de ha ki akarsz nézni valahogy 5-10-15-20 év múlva, akkor nem tanácsos már most 70 kilóig felhízlalnod magad, hogy aztán 30 éves korodra 90 kiló legyél, ami így is csak 2 kg hízás/per év. Hozzátenném még azt, hogy ahogy idősödsz, eleve automatikusan hízni fogsz, nem mindegy hogy mennyit, és idővel egyre nehezebb megfogni a súlyt, hogy ne szálj el.
És még keveset is mondtam, az ilyenekből lesznek 120 kilós tonnabébik, az egészségügyi hatásairól nem is beszélve.
Szóval szép szép amit itt mondanak, 75 kilóval is jól néznél ki, amennyiben 45 éves lennél. Csak nem vagy annyi. Ezt keverik össze az emberek, hogy kvára nem mindegy hány éves vagy.
Ugyanilyen magas vagyok, bár izmosabb az átlagnál, így nekem 75 kg a célsúlyom.
Ha nem vagy extrém izmos, akkor 60 és 70 között már jó lennél.
Nem tudom miért lett lepontozva a 4.?
Te is érzed hogy sok a 74kg és még 20 éves sem vagy.
Mert az ember csontozata, izomzata, alkata nem csak a kortól függ.
Van aki eleve nem úgy van felépítve, hogy izmosabb, az mondjuk 20 és 30 évesen is kicsit nehezebb, és nem feltétlen hìzik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!