Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik így telefonálnak nyilváno...

Akik így telefonálnak nyilvános helyen, miért teszik ezt?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, mikor kihangosítja max hangerővel a telefont és valahol mellkas magasságban tartja, úgy ordibál bele a telefonba.Ennek mi értelme van?Rengeteg ilyen embert látok.Az utcán, a boltban, tömegközlekedésben.
2022. aug. 13. 12:51
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2022. aug. 13. 16:28
 22/23 anonim ***** válasza:

Hát, figyelj. Autós őrzésen vagyok 24 órában. Így ellenőriz engem a diszpécser, hogy X óránként felhív, és köteles vagyok vele X percet beszélni. A beszélgetést rögzítik, és ez a bizonyíték arra, hogy nem alszom munkaidőben.

Akárhol vagyok fel kell vennem, ha a büfében állok, és vannak előttem tízen akkor is, ha a mosdóban vagyok ott is, ha a munkások vannak körülöttem ott is. Na, ezért telefonálok mindenki előtt.

Na, meg ha családtag hív is felveszem, mert ki tudja miért hív. Én nem járok haza mindennap, csak pár hetente. De nyilván tudni szeretném mi a helyzet otthon.

De nem szoktam kihangosítani meg ilyesmi.

2022. aug. 14. 20:56
 23/23 A kérdező kommentje:
#25 Áá, én nem ilyen helyzetre gondolok! Nekem pl több szomszédom csinálja azt, hogy kiül a ház előtti padra telefonálni, kihangosítja, leteszi az ölébe a telefont és akár egy óráig is ordibálva telefonál.Közben zeng tőlük az egész utca.Meg vannak akik a buszon, buszmegállóban, boltban is így csinálják.Nem is a rövid, hanem az ilyen fajta, hosszú, magánéleti telefonásokra gondolok.Egyszerűen nekem ez annyira abszurd.
2022. aug. 14. 22:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!