Akik így telefonálnak nyilvános helyen, miért teszik ezt?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, mikor kihangosítja max hangerővel a telefont és valahol mellkas magasságban tartja, úgy ordibál bele a telefonba.Ennek mi értelme van?Rengeteg ilyen embert látok.Az utcán, a boltban, tömegközlekedésben.2022. aug. 13. 12:51
11/23 A kérdező kommentje:
#9 Jó arc vagy, elfogadom ezt a magyarázatot, gondoltam is rá.
De az teljesen más, hogy az arcodhoz közel tartod és gyors lezavarod a hívást.Nem rád gondoltam.Egyébként kétlem, hogy ennyi hallássérült ember lenne, mint ahányat látok így telefonálni.
2022. aug. 13. 14:06
12/23 anonim válasza:
10es neked is sok eszed lehet.
11es hát nem tudom... azért a fejhallgató,fülhallgató és a koncertek korában...
13/23 anonim válasza:
Illetve én sem vagyok hallássérült papirom de tenyleg alig hallom mikor nem kihangosítva van. Bár ez a telefontól is függhet. 12es voltam.
14/23 A kérdező kommentje:
Ne veszekedjetek légyszi!♥️
2022. aug. 13. 14:17
15/23 anonim válasza:
Miért okoskodás hogy buta dolog általánosítani, mert tényleg vannak olyan emberek akik nem hallják rendesen és nincs nála füles?:) Ez lehet a telefon minőségétől vagy az emberünk hallásától:)
Ha magadra vettél valamit akkor sajnálom, ezek szerint igazam volt🤣
16/23 anonim válasza:
Bocsi téveszmést írtam rád akkor a témán belül. De nem értem így sem minek hisztizel🤣.
18/23 anonim válasza:
A sminkem raragadna a telora,ezert kihangositom.
19/23 anonim válasza:
1-es válaszoló vagyok. Én is telefonáltam már így, de csak, amikor egyedül mentem az utcán és csend volt. Mivel nem tartozik senkire a beszédpartnerem mondandója. De! Amúgy én sosem foglalkozom azzal, hogy más mit és miért csinál. Engem nem zavar, ha így beszélget valaki valakivel. Hallom, nem vagyok süket, de nem zavar. Ha neki jó, engem semmiben sem akadályoz, akkor hadd tegye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!