Férfiak! Demi Rose mennyire tetszik nektek 10/?
Figyelt kérdés
Esetleg el tudtok képzelni egy ilyen nőt párotoknak is, vagy csak egy éjszakára vállalnátok be?2022. aug. 6. 20:54
11/25 anonim válasza:
Szerintem szexi, 10/9. De csak pár éjszakára vállalnám be. Nem tudom elképzelni, hogy ne legyen egy beképzelt liba, nem hiszem hogy menne vele a párkapcsolat
13/25 anonim válasza:
Pár éjszaka összegyűrnén vele a lepedőt.
Viszont párnak nem lenne jó, túl tökéletes lenne hozzám.
Az arányokkal sincs bajom.
15/25 anonim válasza:
Nőként nekem 10/10, tökéletes. A melle kicsit lehetne nagyobb. Kár hogy plasztika.
16/25 anonim válasza:
Ez az az aránytalanság amitől én már szekunder szégyent érzek hogy emberek ilyen alkattal mászkálnak. Pont mint amikor a Kim Kardashiant látom, ugyanez.
Ha valaki 150 kiló, az is tud jól kinézni ha arányos a teste és mindenhol passzol saját magához. Ugyanez, ha valaki 45 kilós, tud jól kinézni ha arányos. De ez a hibrid valami elképesztően rossz testalkat. Egyszerűen nem esztétikus.
Olyan mint egy karikatúra.
17/25 anonim válasza:
Egy hordó ez a nő és ezen az sem változtat, hogy keskeny a dereka a többi részéhez képest.
18/25 anonim válasza:
A feje szép, a többihez nem lenne gusztusom
19/25 anonim válasza:
Egyikre sem kéne. Hogy tud egy ilyen hason fekve aludni? 10/3
20/25 anonim válasza:
Legfeljebb egy negyed éjszakára tudnám elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!