Férfiak, ti (ha van, vagy lenne) a fülbevalótokat kivennétek, amiért a barátnőtöknek nem tetszik?
Összejöttem 1 lánnyal, mikor megismerkedtünk is már megvolt a fülbevalóm (csak az egyik fülemben), de akkor még nem szólt rá semmit. Utóbbi időben viszont folyton csesztet miatta, hogy miért nem veszem ki, szerinte ronda.
25/f
... És amikor összejött veled, nem zavarta?
Ha csak egy idő után jönnek az ilyen formáljuk a párunkat saját ízlésünk szerint típusú próbálkozások, és a másik fél enged, akkor ennek eredményeként elveszíti a változást generáló fél azt az embert, akibe annak idején beleszeretett.
Ne vedd ki. Az a tied, te vagy, a te személyiséged része. Ne változz senki kedvéért ha az téged nem visz előbbre és ellenedre van.
Előző barátnőmmel ugyanez volt. Két hónap után közölte velem hogy amúgy szerinte nagyon gáz a fekete fülbevalóm. Meg az anyja szerint is. Kicsit leblokkoltam, nem tudtam hová tenni a dolgot, aztán végül engedtem neki.
Mivel egy iszonyatosan toxic másfél éves kapcsolat volt, ezért rohadtul bánom a döntésemet, mert amíg együtt voltunk, kissé elveszítettem magamat :D Lehet a fülbevalóval kezdődött...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!