Mi a véleményetek az Irén névről? Tetszik nektek? Hogyan kell becézni?
Figyelt kérdés
2019. febr. 1. 01:02
1/11 anonim válasza:
Irénke
Egyébként nekem egyátalán nem tetcik
3/11 anonim válasza:
Irci.
De inkább legyen
Irina, Ilma, Irma, vagy Iringó. De mondjuk Iringó neannyira.
Az Irén nekem meglehetősen öreges. Nem is tudom elképzelni egy fiatal lánynak. Nem tudom, mennyire volt érdekes/nem volt-e az, amikor az első ember az első Irén nevű lánynak ezt a nevet (oda)adta.
4/11 anonim válasza:
Érdekelne ha elmondtuk a véleményünket, minek is lettünk leszavazva
5/11 anonim válasza:
Anya barátnője Irén, Ircsinek hívjuk, Ircsunak is lehet, Ircsike is lehet, ha nagyon csicsázzuk. Irus. Iri esetleg?
Nem tetszik annyira egyébként nekem.
6/11 anonim válasza:
Ira még pl szép becézés lehet. De az lehetne már akár egy önálló név is, mint az Ida, Kira.
8/11 anonim válasza:
Az elsős ofőm jut róla eszembe...szóval számomra határozottan nem tetszik
9/11 A kérdező kommentje:
Nekem is egyáltalán nem jön be. Minden sértés nélkül, a legcsúnyább női név a világon.
Négyes én nem szavaztalak le, nem tudom, ki szavazott le.
2019. febr. 27. 00:00
10/11 A kérdező kommentje:
Hát utolsó, ha valaki eszedbe jut egy bizonyos névről, az már nagy mérvadó :-D :-D :-D
2019. febr. 27. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!