Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nők mi az ami nem tetszik a...

Nők mi az ami nem tetszik a mostani világban? (Férfiakat most hagyjuk)

Figyelt kérdés

Tehát ami nem tetszik,esetleg zavar.

De ne olyat írjatok hogy a férfiak ilyenek meg olyan és ezt meg azt csinálják. Nem veszekedést meg 2 nem összehasonlítását szeretném a kérdésem alatt. Remélem érthető.

2022. jan. 17. 07:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Pedig mással nincs bajom :D
2022. jan. 17. 08:28
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

Nem tetszik az emberek viselkedése zsúfolt helyeken, pl. városi utcákon, boltokban, tömegközlekedésen. Mindenki azt gondolja, hogy ő előrébb való, inkább levállal a zebrán, minthogy arrébb lépne ő is 20 centit, az út közepén hagyja a bevásárló kocsit, előzi a sort, stb. Mindenki ellenség, aki szembe jön, szerintem ez a túlszaporodás eredménye.

Nem tetszik az a mértékű individualizmus sem, ami most uralkodik. Mindenki rohadt különleges akar lenni, skatulyáz másokat, helyesírás és érdeklődési kör alapján ítél, ez is ellenségesség.

A halálhoz való hozzáállást is utálom, nincs eutanázia, mert az élet mindennél előrébb való, ezzel alapvető emberi jogoktól fosztunk meg másokat. A halál tabu, a saját rokonaidat sem nézed meg a koporsóban, kíméljük a gyerekeket is mindentől, ami ezzel kapcsolatos. Elemi félelmet oltunk bele egymásba születéstől fogva.

A szépség szeretete is egyre inkább kihal, a materializmus minden fölött áll, ha valaki erényes és nem a gyarapodást tartja szem előtt, az lúzer, karótnyelt, maradi, stb.

2022. jan. 17. 08:28
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem pont erre a válaszra vársz, de engem kicsit aggaszt az, hogy akadozik a gázellátás európába az oroszok felöl. Nagyon fázos vagyok, ezért nagyon félek a hidegtől és, hogy nem lesz megfelelő fűtés.
2022. jan. 17. 08:29
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt a legnehezebb tudomásul venni, hogy az élet nem a mi igazságosságról alkotott fogalmaink szerint működik, és a sorsom jelentős részben nincs a befolyásom alatt. Megtörténnek velem olyan dolgok, amiket nem akarok, illetve nem történnek meg olyanok, amiket szeretnék. Mintha egy hullámvasúton lennék, amiről nem tudok leszállni, nem tudom irányítani, csak megy előre, akkor is ha hánysz közben.
2022. jan. 17. 08:38
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kvóta feminizmus nem tetszik nagyon, mivel kontraproduktívnak tartom.

Itthon ha bárhol kijelented, hogy szimpatizálsz a feminizmussal, sok esetben rögtön leírnak egy besavanyodott, felnyírt hajú, leszbikus, szalmaözvegy feminácinak, aki csak a végleteket bírja szajkózni. Pedig én csak annyit szeretnék, hogy érjen annyit a munkám és véleményem, mint a többi kollégámé. A másik oldalról pedig pont a végletes fanatikusok jönnek, akik addig rám vannak akaszkodva, ameddig meg nem jegyzem, hogy szerintem fals dolog a feminizmust a gender kérdésekkel egy lapon emlegetni. Nem tartom őket a csoportom részének. Na, akkor szintén kitör a cirkusz. :D

2022. jan. 17. 08:55
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
A sok ostoba ember. Minden mással elvagyok, de basszus, honnan mászott elő ennyi BUTA ember?!
2022. jan. 17. 09:18
 7/14 A kérdező kommentje:
6 Hogy érted?
2022. jan. 17. 09:19
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

7.

Úgy, hogy életképtelenek, értetlenek, úgy kell mindent a szájukba rágni, mert nem bírnak maguktól alapvetően logikus dolgokra rájönni, hülyeségeket beszélnek, sokuk teljes magabiztossággal és még annak ellenére is azt tolják, hogy a szemük láttára dől meg az állításuk. Nem tudom másképp mondani, mint egyszerűen buták.

2022. jan. 17. 09:27
 9/14 anonim ***** válasza:
86%

A neveletlen gyerekek.

Az ősanyák, akik azt hiszik ők valami felsőbbrendű lények mert teherbe verték őket. Ő meg a gyerMek a világ közepe. A gyerMek aki butább mint egy darab kavics, viselkedni nem tud, hiszen meg se tanították rá.

Pl háznézőbe olyanok jöttek hozzám, hogy sáros cipővel futott be a gyerek egy szó nélkül. Nyúlt hozzá mindenhez, látta a cica cuccokat és kereste a macskát. Anyuci is beszállt keresni hogy merre is van, játszani akar vele a gyerek. Hát nem játék b+...

Ami volt kirakva bontatlan keksz a szekrényre, szedte is le és bontotta volna ki, úgy kaptam ki a kezéből. Anyuka nem szól rá hogy nem szabad, csak hogy ezt a fajtát szereti! "én is." " 👁️👄👁️"

Akváriumot persze össze kell ütögetni. Onnan is én szedjem el. Ha le van takarva az se akadály, mintha otthon lenne leszedi..

Hörcsög ketrecet felrúgta egy kis buz11. Azokat ki is pateroltam, hogy takarodjanak a házamból.

Volt olyan is aki az ablakomat ütögette seprűvel meg mi egyebek. Reakció a szülőktől? Semmi! Mikor mondom nekik idegbeteg, az idegterápiájuk után xanaxra éhes fejjel hogy ha kárt tesztek valamiben ugye tudjátok hogy ki fogjátok fizetni. "öömmm jhajj marcikagyerecsakiiide! Nemmmcabad"

Ha egy vadidegennél ilyenek, otthon milyenek lehetnek..

Nem csodálom hogy kellenek iskola őrök ilyen vadbarmokhoz.

2022. jan. 17. 09:51
 10/14 anonim ***** válasza:
97%

-A neveletlen, tiszteletlen gyerek, a nevelni nem tudó/akaró szülő.

-A megerősödött énközpontúság, ami közben a másikat elnyomják, porba döngölik.

2022. jan. 17. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!