Tudnátok olyan animéket mondani ahol a főhős átkerül egy másik világba és ő lesz a legerősebb? Pl: Isekai wa Smartphone to Tomo ni, Death March kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku, (eddig csak 3 rész, de tetszik) Sword art online
Hasonlóság található:
Overlord
No Game No Life
Jajj szegény, sose szabad kiírni, ha szereted a sao-t.Tele lesz az egész válaszfal vitával...
A lényeg:amit ismerek és nem hangzott el az talán a gate, zéró nő tsukaiba(vagy tsukaiba)
Ezek mangák (vannak köztük koreai és kínai mangák is) - nem tudom hogy mennyire vannak lefordítva magyarra vagy hogy van-e belőlük anime (tudtommal nincs), de lehet válogatni :)
Feng ni Tianxia
Feng Qi Cang Lan
Fenglin Tianxia - Wangfei Shisansui
Gate - Jietai Kare no Chi nite, Kaku Tatakeri
Grimore x Reverse - Tensei Kishin Roumantan
Isekai Cheat Magician
Isekai Maou to Shoukan Shoujo Dorei Majutsu
Jaryuu Tensei
Jinrou e no Tensei, Maou no Fukukan
Kenja no Mago (az elején nagyon jó, de aztán tök unalmassá és slampossá válik - tudom, mert olvastam az eredeti novellát is)
Maken no Daydreamer
Murabito desu ga Nani ka?
Mushoku Tensei - Isekai Ittara Honki Dasu
Nidome no Jinsei wo Isekai de
Qishi Huanxiang Ye
Re:Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu - Dainishou - Yashiki no Isshuukan Hen
Risou no Himo Seikatsu (még nem tudom mi lesz ebből...)
Shaman Girl
Shikkaku Mon no Saikyou Kenja - Sekai Saikyou no Kenja ga Sara ni Tsuyokunaru Tame ni Tensei Shimashita
Spirit Migration
Tales from the Land of Daughters - ShengNan's Story
Tate no Yuusha no Nariagari
Tensei Kyuuketsuki-san wa Ohirune ga Shitai
Tensei Shitara Slime Datta Ken
The Gamer
The Legendary Moonlight Sculptor
The New Gate
Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu
World Customize Creator
World Teacher - Isekaishiki Kyouiku Agent
Wortenia Senki
Yankee Wa Isekai De Seirei Ni Aisaremasu.
Hiraheishi wa Kako o Yumemiru
Knights & Magic
Kumo Desu ga, Nani ka?
Sekai no Owari no Sekairoku
Ez mind szép és jó, de a kérdés pont az animékre vonatkozozott...
Én is hasonlóka keresgélek és ezeket tudom még az előbbieken kívül:
Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?
Re:Zero -Starting Life in Another World- : bár itt nem a legerősebb, de van egy különleges képessége ami elég király
Log Horizon : ez inkább sao szerü
Az első válaszra reagálva mindenképpen nézd meg azt a kettőt, nekem a két kedvencem
-Drifters
-Hataraku Maou-sama! (a varázslatos világból kerül át a mi világunkba, ez inkább nagyon vicces, viszont erősek is benne a főszereplők)
-Suisei no Gargantia (mechás)
-Oda Nobuna no Yabou (nem fizikailag a legerősebb)
Alább pedig egy link, a kérdésedben felsoroltakhoz hasonlóan más világban játszódó animék:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!