Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért vagyok itt ebben a...

Miért vagyok itt ebben a fizikai világban ha semmi nem érdekel, nem is tetszik az egész, és csak arra vágyom hogy haza mehessek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen érzem hogy nem ide tartozom, nem az én világom. Van valaki még így ezzel? Soha nem érdekelt semmi gyerekként sem, más gyereket érdekelt az autók stb stb de engem nem. Csak akkor még nem fogtam fel ezt az egészet. Hogy egy fizikai világban vagyok, de nem ide tartozom és jó lenne szabadulni. Mi csináljak? Tényleg nehéz úgy itt lenni hogy semmi nem érdekel. Meg azért próbálkoztam de nem is vagyok jó semmiben.

2021. márc. 23. 21:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
8%
Akkor elküldelek a másvilágra. Öngyi leszel vagy megtegyem én neked? A baj hogy annyi Öngyi ember van hogy kész munkám lenne egy összeggel.
2021. márc. 23. 21:54
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Valami biztos érdekel, csak nem tudod vagy nem mertél eddig foglalkozni vele. Pl. valakit a papucsok érdekelnek, valakit a különleges mustárok, valaki mást meg a légypapírra ragadt bogarak. Szóval jobban nézzél szét, ne ragadj le a klisés érdeklődési köröknél, amikről már úgyis tudod, hogy egyik sem a tiéd.
2021. márc. 23. 22:02
 3/17 Grimfox ***** válasza:
100%
Ne fizikai dolgokkal foglalkozz. Próbálkozz szellemiekkel. Ha az sem érdekel, akkor nem azzal van a gond, hogy a fizikai világban nem érzed magad otthon. Akkor egyszerűen csak nincs motivációd semmihez. A spirituális tanulmányok közelebb visznek az "otthonhoz", és hosszabb távon hasznossá válnak.
2021. márc. 23. 22:14
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért az Ezotéria rovatba írtál, ha semmi sem érdekel?
2021. márc. 23. 22:16
 5/17 A kérdező kommentje:
Itt ebben a világban semmi. A többi Igen.
2021. márc. 23. 22:18
 6/17 anonim ***** válasza:
32%
Hát ezt a kérdést egy Buddhista szerzetesnek tedd fel, szerintem ő jobb választ ad erre.
2021. márc. 24. 00:11
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Bizony én is már tini koromban éreztem ezt, furcsa, de úgy éreztem, "jön megint egy új kör" átfutott rajtam az egész életem. Úgy éreztem nekem ehhez nincs kedvem, nem akarom végig csinálni. Volt egy lelki tapasztalásom, máshogy nem tudom megfogalmazni. Mintha "magamhoz tértem" volna, elkezdtem nézni a kezeimet mintha idegen lenne az egész testem, aztán viszolyogva gondoltam bele hogy belul milyen lehet a testem...bizarr volt. És egy hang a fejemben folyton azt mondogatta kétségbeesve, hogy ki akarok szállni, mintha börtönbe zárt madár lettem volna :/ ez pár pillanatig tartó eszmélés nagyon mély érzésű volt, soha nem felejtem el még most 40 évesen se.

Engem mindig is jobban érdekeltek a láthatatlan , megfoghatatlan dolgok és látta, tapasztaltam is belőle :) Bár ez nem könnyíti meg számomra azt ha rámjön a "szenvedés" amikor úgy érzem "haza akarok menni" ,de legalább betekintést kaphattam abból, hogy a test halálával nem szűnunk meg létezni.

2021. márc. 24. 07:11
 8/17 anonim ***** válasza:
67%
Akkor te egész nap egy sötét szobában vegetálsz?
2021. márc. 24. 08:33
 9/17 anonim ***** válasza:
76%
Én is rühellem ezt az anyagi világot, de akik miatt leginkább rossz, azok az emberek. Ha az emberek tisztelettudóbbak, empatikusabbak, kedvesebbek lennének, akkor sokkal jobb világot élnénk. Egyébként másrészt tudós, filozófus elmeként meglepő mód engem is vonz a buddhista tanítások, a spiritualitás valamilyen szinten, rendszeresen meditálok és sokszor érzem, hogy jó lenne valami magasabbrendű szellemi, isteni lénnyé válni, mert ez a testi lét nem az igazi, túl korlátolt, kevésbé szabad és kielégítő.
2021. márc. 24. 09:19
 10/17 anonim ***** válasza:
48%
9. Ne a gyakori kérdések meg online élet alapján vonj le következtetést az emberi magatartásra :o
2021. márc. 24. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!