Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért vagyok itt ebben a...

Miért vagyok itt ebben a fizikai világban ha semmi nem érdekel, nem is tetszik az egész, és csak arra vágyom hogy haza mehessek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen érzem hogy nem ide tartozom, nem az én világom. Van valaki még így ezzel? Soha nem érdekelt semmi gyerekként sem, más gyereket érdekelt az autók stb stb de engem nem. Csak akkor még nem fogtam fel ezt az egészet. Hogy egy fizikai világban vagyok, de nem ide tartozom és jó lenne szabadulni. Mi csináljak? Tényleg nehéz úgy itt lenni hogy semmi nem érdekel. Meg azért próbálkoztam de nem is vagyok jó semmiben.

2021. márc. 23. 21:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
Foglalkozz a teljes valóság, benne a saját tudatod megismerésével. A valóság nem korlátozódik az anyagi világra. Ontológia, episztemológia.
2021. márc. 24. 10:04
 12/17 anonim ***** válasza:
70%
Semmi sem érdekel? Egy nyamvadt film vagy könyv sem? A nők vagy a férfiak sem? Nem szeretsz egyetlen állatot sem?
2021. márc. 24. 10:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Kezdj el animézni. Engem ez kapcsol ki a sz.r világból.
2021. márc. 24. 11:07
 14/17 anonim ***** válasza:
47%
Jövõkép hiányod van.
2021. márc. 24. 12:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg gyenge a kapcsolatod a Földdel, miközben hiperérzékeny vagy és motiválatlan! Kezdj el azzal foglalkozni, ami kicsit is érdekel a fizikai síkon és akár fejleszd professzionális szintre! Ezzel egyidőben spiritualitással is foglalkozhatsz, mert nyilván ahhoz kapcsolódsz jobban! Még a végén kiderülhet, hogy komoly tanítványi-tanítói vénád van! Még előtted az élet! Bármi lehet!
2021. márc. 24. 17:22
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Megértem, de most meg kell vitatnunk mi a férfi és mi a nő, és hogy az abortusz jó dolog, de a tojásevés bűn, mert élet van benne.

Az én végköveztetésem az hogy ne együnk se állatot se növényt, mert ugye az is érez, hanem menjünk katonának, így a lelőtt ellenség már nem fogja bántani szegény paradicsomot.

2021. márc. 24. 17:25
 17/17 anonim ***** válasza:
65%

"Valószínűleg gyenge a kapcsolatod a Földdel"

Néha jobb ezo kategória, mint egy kabaréműsor:D

2021. márc. 24. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!