Férfiak hogyan viselkednek, ha el akarják rejteni, hogy tetszik nekik valaki?
Milyen olyankor a testbeszédük, miket csinálnak?
Nők, férfiak egyaránt írjatok, hogy minél több nézőpontból járjuk körbe a témát!
Zavarban van.
Nem mer a szemében hosszan nézni,ide oda el kapja a tekintetét.
Mosolyog.
Stb.
Nem hallottál még arról, hogy szoktam szemezni egymással az emberek? Mármint ilyen flört szerűen.
Nem kell ilyen buta következtetéseket levonni, hogyha nem kapja el a tekintetét akkor biztos nincs zavarban és nem is tetszel neki.
#3 Akik tartják a szemkonktaktust az nagyon bátor, merész, flölröl veled mert tetszel neki, ha még elereszt egy mosolyt is akkor valószínűleg tetszel neki.
Vannak olyan emberek is akiket te írtál, de ott lehet is látni az arcán hogy pl csúnyán néz rád és el küldene melegebb éghajlatra ha lehetne.
*szoktak
Fránya mobil.
De értetted a lényeget gondolom. 😀
Az utolsó kérdésedre válaszolva én is azt javaslom, hogy mosolyogj rá, hogyha szimpatikus neked a srác. Simán benne van, hogy a mosolyig nem jut el, vagy csak szimplán nincs bátorsága.
Az is lehet, hogy nem annyira tudja kifejezni az arcával azt, hogy éppen mire gondol. Említettél itt olyat, hogy vágyakozó tekintet. Szerintem ez például sokaknak lehet nem is menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!