Ha nem lesz munkam hajlektalan leszek, hogyan ne gondoljak erre nap mint nap, ha egyszer nincs senkim? Mit tegyek?
Zarkozott vagyok, tavol tartom magamtol az embereket.
Csaladom kilokott engem, tonkre tettek lelileg miota elkoltoztem otthonrol nem tartom veluk a kapcsolatot. nincs semmim csak egy munkam ahonnan barmikor kirughatnak, egy szobam amit berlek es 2 borondbe belefer az egesz eletem. Gyerekkoromban is orvosokhoz hordtak gyogyszereket szedtem, a csaladomnak en mindig csak egy bolond voltam. "Ne hallgass ra bolond , ne foglalkozz vele mit mond mert egy beteg bolond" , mindig ezt ordibaltak nekem otthon
Szorongok, felek hogy mi lesz.
Nincs senkim, még csak ismeroseim sincsenek
Ha most betornenek hozzam nem tudnem kit felhivni a rendorsegen kivul
Tudom hogy en is tehetek errol, kapcsolatokat kellett volna epitenem a 24 ev alatt de nem tudtam. Betegnek erzem a lelkem, nem tudom mihez kedjek. Ugy erzem megfogok bolondulni. Probaltam ismerkedni ferfiakkal, de egyik sem keltette fel az erdeklodesem
Igy az olvasottak alapjan, kepzeld bele magad a helyembe, mit tennel?
11: de senki sem mondta, hogy egyből ugorj az ágyába.
Ismerkedj, barátkozz, csevegj a neten és fogd fel szórakozásnak, aztán majd alakul valami vagy nem, de legalább tudnál szólni valakihez és már az is valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!