Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha nem lesz munkam hajlektalan...

Ha nem lesz munkam hajlektalan leszek, hogyan ne gondoljak erre nap mint nap, ha egyszer nincs senkim? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Zarkozott vagyok, tavol tartom magamtol az embereket.

Csaladom kilokott engem, tonkre tettek lelileg miota elkoltoztem otthonrol nem tartom veluk a kapcsolatot. nincs semmim csak egy munkam ahonnan barmikor kirughatnak, egy szobam amit berlek es 2 borondbe belefer az egesz eletem. Gyerekkoromban is orvosokhoz hordtak gyogyszereket szedtem, a csaladomnak en mindig csak egy bolond voltam. "Ne hallgass ra bolond , ne foglalkozz vele mit mond mert egy beteg bolond" , mindig ezt ordibaltak nekem otthon

Szorongok, felek hogy mi lesz.

Nincs senkim, még csak ismeroseim sincsenek

Ha most betornenek hozzam nem tudnem kit felhivni a rendorsegen kivul

Tudom hogy en is tehetek errol, kapcsolatokat kellett volna epitenem a 24 ev alatt de nem tudtam. Betegnek erzem a lelkem, nem tudom mihez kedjek. Ugy erzem megfogok bolondulni. Probaltam ismerkedni ferfiakkal, de egyik sem keltette fel az erdeklodesem

Igy az olvasottak alapjan, kepzeld bele magad a helyembe, mit tennel?

2022. aug. 1. 23:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Barátkoznek. Mielőbb. És most nem a szexuális részére gondolok. Emberi kapcsolatok híján te csak vegetalsz. Szörnyű lehet.

Barátkozz egy munkatarsaddal, kolléganővel, vagy a szomszéd idős nénivel, tök mindegy, de legyen kihez szólni, fordulni.

Ha ez megvan, akkor a szorongás is nagyban enyhül majd és jobban kinyilnak a kapuk és a világ előtted.

2022. aug. 1. 23:17
 2/13 anonim ***** válasza:
97%

Nem paráznék a betörésen hiszen úgysincs semmim.

Ha kirúgnak mi van? Mész máshova dolgozni.

Ne éld az életed befeszülve, mert az csak betegségeket szül, ami van azt meg tovább rontja.

Nekem pl van mit vesztenem, de én se vagyok befeszülve. Pedig több okom lenne rá. Ha stresszelném magam jobb lenne? Nem.

Könnyű mondani, de legyél nyitottabb, barátkozóbb, kedvesebb és mosolyogj.... megnyílik a világ meglátod.

3/13 anonim ***** válasza:
85%
Megpróbálnék valamit változtatni, mivel akinek családja is van, sokszor még azokra sem lehet számítani, szóval csak saját maga segíthet az ember saját magán.
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Pasizz be, próbáld újra és újra, amíg nem sikerül!
2022. aug. 1. 23:19
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

Igen, ez a legnagyobb fajdalmam higy nibcs kihez szolni

2. A betores csak egy pelda volt

2022. aug. 1. 23:19
 6/13 anonim ***** válasza:
81%
Próbálj meg önkénteskedni vagy valami olyan hobbit űzni, ami leköti a figyelmedet, legalább addig sem a saját dolgodon rágódsz.
2022. aug. 1. 23:20
 7/13 A kérdező kommentje:
4. Nekem ez nem igy mukodik, kihasznalt 3 ferfi fiatalon naivan butan, annyira egyed voltam hogy orultem hogy valaki hozzam szol...tobb ilyen nem lesz. Ez is nagyon nyomasztja a lelkem...
2022. aug. 1. 23:21
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem tudok baratkozni mert amikor valaki hozzam szol vagy en hozza azt erzem nem kedvel engem es csak egy nyug vagyok, mert engem nem lehet szeretni
2022. aug. 1. 23:24
 9/13 anonim ***** válasza:
96%

7: és szerinted ezzel csak te vagy így?!

100 emberben csalódtál, de ne a 101.-et meg magadat büntesd azért !

2022. aug. 1. 23:24
 10/13 anonim ***** válasza:
96%

"mert engem nem lehet szeretni"

És mi lenne, ha előbb te próbálnál meg másokat szeretni?

2022. aug. 1. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!