Kit mi hoz vissza a gyakorira nap mint nap? Miért töltitek itt az időtöket, mit ad az életetekhez, hogy itt vagytok? Milyen gyakran jöttök vissza?
Unalom. Komolyabb dolgokba meg nem tudok belekezdeni, mert hóót biztos, hogy akkor nyit be a főni.
De egyébként néha vannak érdekes kérdések, amin tényleg lehet normálisan vitatkozni + még értelmes priviket váltani.
Általában unalom.
Most az elmúlt napokban azon kaptam magam, hogy megállás nélkül a háborús híreket frissítgetem - akkor már inkább jövök ide, a lelki békémnek jobb.
Érdekes, hogy 5-n kívül mindenki unatkozik. 🤔
El is űzi az unalmat az oldal látogatása?
Nekem az anonimitás hogy elmondhatom úgy a véleményem anélkül tudnák ki vagyok.
Sok kérdésem volt már,sokat segített.
Egyébként szoktak lenni jó kérdések
Unaloműzés (általában beválik), kíváncsiság: mostanában több olyan kérdés jött szembe velem, amelyik tetszett, pozitívan kiemelkedett a többi közül, és végre kevesebb a provokatív kérdés is. Valamint egyfajta megszokás is már, és tetszik, hogy anonim módon mondhatom el a véleményem, anélkül, hogy engem társítanának hozzá.
Igazából (sok) pluszt nem ad az életemhez, mégis itt vagyok majdnem mindennap egy kb. félórát, és válaszolgatok ebben a témakörben.
Próbálok segítőkészen válaszolni (mert jól esik), ami néha élcnek/trollnak tűnik, de még a bolondosabb válaszaim is ilyen rejtett (ál)okosságok szeretnének lenni. :)
Meg kicsit uncsi, ja. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!