Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért volt jó a 80-as években...

Miért volt jó a 80-as években élni?

Figyelt kérdés

Én akkor még nem éltem, de a családban, vagy az ismerősök közül, akik éltek, mindenki szerette.

Aki szeretett akkor élni, az miért szeretett?

2022. aug. 1. 09:45
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
59%
28. Bocsánat félreérthető voltam, én a HASZONÁLLATTARTÁSRÓL "beszéltem". Ami mondjuk már egyébként sem kifizetődő.
2022. aug. 1. 12:11
 32/38 anonim ***** válasza:
70%
Nem volt internet, az emberek többet találkoztak és több személyes, jó programokat lehetett szervezni. Nem volt ennyi digitális kütyü, amitől jobb az élet, nem volt Media Markt, max. Keravill, ott meg messze nem volt akkora választék. Nem kellett elektronikai eszközökkel körbevenned magad, hogy jobb/kényelmesebb legyen az életed. Nem volt HD/UHD/Kutyaf*sza felbontás a TV-ben, a zenében még a másolt magnókazetta is csúcsminőségnek számított és szerették, azok csereberélése meg szinte már külön kultusz volt, ahogy a VHS-es filmeknél is ugyanez volt. Ja, és az emberek tudtak normálisan öltözködni, mert nem volt ennyire elkúródott a divat sem, hogy manapság a férfi nadrág is úgy néz ki, mintha női balettnaci lenne. Ja, és a férfiak se úgy néztek ki, mint egy baseball sapkás favágó az erdőből, a vékony nőkön meg lehetett mit fogni, mert nem volt divat az anorexia sem.
2022. aug. 1. 13:05
 33/38 anonim ***** válasza:
83%

#32: "baseball sapkás favágó az erdőből"

Favágó?! Annak izomzata is lenne, és nem hátul hordaná a simlédert :)

2022. aug. 1. 13:26
 34/38 anonim ***** válasza:
61%

"Ja, és a férfiak se úgy néztek ki, mint egy baseball sapkás favágó az erdőből"

Még azok is különbül néznek ki mint egyes férfinak nevezett egyedek

2022. aug. 1. 13:34
 35/38 anonim ***** válasza:

Hú, bakker. Olvasva itt néhány hozzászólást...

Sosem fogunk kivakarodni abból a nihilből, amibe csak süllyedünk évszázadok óta. :(

2022. aug. 7. 12:58
 36/38 anonim ***** válasza:
35. Ezt kifejtenéd részletesebben?
2022. aug. 7. 13:03
 37/38 anonim ***** válasza:

36. Igen. :)

Nem tudom, hogy ez a sok 80-as éveket hájpoló, akkor hány éves volt és most mennyi idős.

De úgy tűnik fogalmuk sincs a csillámfaşzpónis látszat mögött a fasorban sem volt egyenlősdi, meg életszínvonal.

Impexek, pártemberek, bolsevikok a mai napig részei a rendszernek, csak más néven futnak.

Ez a régen mindenjobbvót, jóvanazúgy, elégedjünk meg mindennel rendkívül káros egy társadalom, a rendszer, a gazdaság előre lépése, fejlődése szempontjából.

Gondolom ennyiből értehető mire gondolok. :)

2022. aug. 7. 13:40
 38/38 anonim ***** válasza:
69%

"Ez a régen #mindenjobbvót, #jóvanazúgy, elégedjünk meg mindennel rendkívül káros egy társadalom, a rendszer, a gazdaság előre lépése, fejlődése szempontjából."

Szerintem ezt a #régenmindenjobbvolt dolgot elsősorban nem pártpolitika szempontból kell megvizsgálni, hanem társadalmi szinten. Ugyanis a olyannyira hájpolt 80-as években sokkal összetartóbb társadalomban éltünk.

2022. aug. 7. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!