Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért volt jó a 80-as években...

Miért volt jó a 80-as években élni?

Figyelt kérdés

Én akkor még nem éltem, de a családban, vagy az ismerősök közül, akik éltek, mindenki szerette.

Aki szeretett akkor élni, az miért szeretett?

2022. aug. 1. 09:45
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
84%
#19: Csak nyugatra nem lehetett utazni bármikor, de ennek sem politikai okai voltak (mint pl. az NDK-ban vagy a SZU-ban), hanem a korlátolt davizakészletek.
2022. aug. 1. 11:26
 22/38 anonim ***** válasza:
73%
21. Ez is éppen elég indok volt ahhoz hogy a értelmiség tömlöcben érezze magát. A paraszt meg ugye több okból sem engedhette meg magának ezt a luxust.
2022. aug. 1. 11:32
 23/38 anonim ***** válasza:
60%

22. "Ez is éppen elég indok volt ahhoz hogy a értelmiség tömlöcben érezze magát."

Azért még kimehetett és ottmaradhatott, ha annyira tömlöcben érezte itt magát.

"A paraszt meg ugye több okból sem engedhette meg magának ezt a luxust."

Ma meg annyira megengedheti.

2022. aug. 1. 11:39
 24/38 Shaddark ***** válasza:
55%
Igen, tele vannak foglalásokkal az utazási irodák, mert minden átlag ember Hawaiba fürödni vagy svájcba síelni utazik így nyáron...
2022. aug. 1. 11:44
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

"Azért még kimehetett és ottmaradhatott, ha annyira tömlöcben érezte itt magát."

Persze hogy kimehetett, de rendszerint jobban járt ha ott is maradt. Hacsak nem a munka miatt ingázott.

"Ma meg annyira megengedheti."

Pont azért is szóljak le manapság az állattartókat, mert mellettük nem lehet NYARALNI.

2022. aug. 1. 11:48
 26/38 anonim ***** válasza:
71%

"Pont azért is szóljak le manapság az állattartókat, mert mellettük nem lehet NYARALNI."

Ezt nem értem.

2022. aug. 1. 11:52
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt nem értem."

Sok olyan kérdést látok hogy valaki állatot szeretne, és akkor jön a kérdés hogy "Ki vigyáz rájuk amíg te nyaralsz?"

2022. aug. 1. 11:57
 28/38 Shaddark ***** válasza:
54%

Állat megőrző.

Menhelyek is bevállalják jó pénzért vagy akár eszközökért is (takaró, lábas...).

És persze a legjobb megoldás a szerető gazdiknak, ha viszik magukkal.

Rengeteg állat barát szálloda / panzió létezik már. Persze némi felárral ezek is, de megoldható manapság.

2022. aug. 1. 12:06
 29/38 anonim ***** válasza:
87%

#25: "rendszerint jobban járt ha ott is maradt"

80-as években már nem nagyon lehetett Nyugat-Európában ottmaradni politikai menekült indokkal. Legfeljebb, ha továbbmegy az ember tengeren túlra, de az sem volt egyszerű folyamat.

2022. aug. 1. 12:06
 30/38 anonim ***** válasza:
54%
#27: Értem már, pont ez a bajom 3 macskával, mert aki régebben gondozta őket, betegség miatt már nem tudja.
2022. aug. 1. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!