Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Amíg nem volt TV,net mivel...

Amíg nem volt TV,net mivel foglalkoztak szabadidejükben az emberek?

Figyelt kérdés
Még a '70-80-as években? Nem tudom elhinni, hogy lehetne mit kezdeni magával egy embernek internet vagy TV nélkül. Mit csináltak a korabeli emberek?😧

2022. júl. 28. 16:00
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Volt akinek voltka hobbijai, sokal többet tettek a háztartásba többet főztek, nem voltak konyhai gépek se se robotporszívó,s zóvla volt mit, állatokat tartottak, azokat gondzták, mindenhez bonyolultabban jutottak hozzá, pl az információkhoz is. Bandázgattaka fiatalok, bringázgattak...

Aztán persze volt aki másik cseszegetésével hogy nem él elég szabályos és normális életet...

2022. aug. 18. 02:52
 32/38 anonim ***** válasza:
73%

Az én gyerekkoromban már volt net, csak nem nálunk, és TV is volt, csak engem nem kötött le. Mivel kamaszkoromra már lett net, csak azt tudom leírni, mit csináltam gyerekként:

Szomszéd, utcabeli gyerekekkel hívtuk ki egymást játszani, labdázni, "háborúzni" a szemközti utca gyerekeivel. Építettünk egy bunkert a patakarton, azt csinosítgattuk, meg "védtük az ellenségtől". Ha magamban voltam, akkor bogarakat gyűjtöttem az erdőben, a kutyámmal játszottam, fát hasogattam (komolyan, az egyik kedvenc hobbim volt :D ), meg volt egy szomszéd pótmamám, akinek a sütés volt a hobbija, hozzá gyakran átmentem, olyankor befogott segíteni, így sikerült megtanulnom tőle egy csomó receptet.

Esténként, vagy ha esett az eső, üvegfestékkel vagy olajfestékkel festettem, hímeztem vagy horgoltam. Mikor az öcséim elég nagyok lettek, tudtam velük társasozni vagy kártyázni.

2022. szept. 23. 16:38
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Bár amúgy most is több az offline hobbim, mint az online, pedig fiatal vagyok. Én szeretek kirándulni, és nem igaz, hogy minden egyforma, sőt, ha figyelmesen megnézed, minden fa és minden kő egy kicsit más. Heti háromszor úszok, ilyen hideg időben már csak uszodában, de nyáron természetes vizekben szeretek, illetve szívesen horgászok is (=ülök egy kempingszékben a folyóparton, olvasgatok és sörözök, sajnos béna vagyok benne és ritkán fogok halat, azok is kis nyomorult halak). Barátokkal kiállításokat nézünk, kocsmázunk, házibulikat tartunk, elmegyünk étterembe, koncertre, ha van valami érdekes program a városban (most Budapesten élek, itt szinte mindig van valami), akkor arra elmegyek, önkénteskedek, illetve továbbra is szeretek festeni.

Néha csak úgy sétálgatok a városban, és nézem az embereket, a kirakatokat, a falfirkákat... stb.

2022. szept. 23. 16:51
 34/38 anonim ***** válasza:
79%
Ennyire nem lehetsz hülye kedves kérdező. Én például nem is lennék olyan emberrel akinek az élet kimerül az internet és a TV világában.
2022. szept. 23. 21:06
 35/38 anonim ***** válasza:
Gyereket csináltak. Mióta van Tv, internet, azóta ez a tevékenység háttérbe szorult, ezért öregszik a társadalom.
2022. szept. 24. 20:57
 36/38 A kérdező kommentje:

35 "Gyereket csináltak. Mióta van Tv, internet, azóta ez a tevékenység háttérbe szorult, ezért öregszik a társadalom."

Jó meglátás!👍

2022. nov. 25. 18:24
 37/38 anonim ***** válasza:
Nekünk kb 10 éves koromig nem volt tévénk. Most már van, sok év eltelt azóta, de ha nem lenne tévém, akkor is baromi jól lennék, nem hiányzik egyáltalán ha nem nézem
2023. aug. 23. 15:21
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért nem csinálnak gyereket mert van tv meg net. Ez a 2 dolog nem nullazza a libidót. A gyerek csinálás elégsok összetevős dolog és aki túl lát a farkán az tudja,hogy bizony a gyerek nevelés bizony drága időtőltés nem is mindig vidàm és igazábol nagyon időt rabló. 18évi elköteleződés...

Jó az utoló időben már csak taxi és szállásadó a szülő. De akkor is az első 3 évben MINDIG ott van.

Na ez az amit nem akarnak sokan. A tv és net pedig ad valamit amit egy gyerek nem. Biztos szorakozást.

2023. aug. 23. 18:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!