Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Amíg nem volt TV,net mivel...

Amíg nem volt TV,net mivel foglalkoztak szabadidejükben az emberek?

Figyelt kérdés
Még a '70-80-as években? Nem tudom elhinni, hogy lehetne mit kezdeni magával egy embernek internet vagy TV nélkül. Mit csináltak a korabeli emberek?😧

2022. júl. 28. 16:00
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Nekem ezek a sportok, hobbik már nem jelentenek semmit. Sablonossá váltak. Minden ugyanolyan. A ping pong, foci ugyanaz csak rugdosol egy labdát vagy ütöd egy ütővel. Semmi új sincsen benne. Nem is értem mások ebben mit esznek. A kirándulás is nevetséges. Ugyanolyan fák, bokrok vannak mindenhol a világon ugyanaz a szimuláció fut. Az Eifej torony is csak ugyanolyan fémből van, amit itt is láthatsz. csodálkozom rajtatok, hogy örülni tudtok a semmit
2022. júl. 28. 17:19
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Ácsi ácsi. Oké, elhunytak a szüleid, elhisszük. De hány éves vagy? És hány évesen hagytak el téged? Nem mindegy, hogy 8 éves vagy, vagy 28.
2022. júl. 28. 17:44
 13/38 A kérdező kommentje:
Anyukám 16 évesen. Apám 35 évesen ment el
2022. júl. 28. 17:52
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom a szüleidet, de ha téged tényleg semmi nem köt le a TV-n és interneten kívül, akkor veled komoly bajok vannak. Ha tényleg úgy gondolod, ahogyan a 11-es kommentben leírtad, akkor az nem egészséges és segítségre van szükséged.
2022. júl. 28. 18:09
 15/38 A kérdező kommentje:
Nincs semmi bajom :XD
2022. júl. 28. 18:23
 16/38 anonim ***** válasza:
93%
Jó, akkor minek írtad ki a kérdést? Mondom én, hogy trollkodsz, de azt is elég uncsin...
2022. júl. 28. 18:34
 17/38 A kérdező kommentje:
Nem trollkodás. Ez a valóság. Ezt kérdezem
2022. júl. 28. 18:54
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

Te most hány éves vagy, ha apád halálakor 35 voltál?

Már csak emiatt is trollkérdés, hiszen ha ennyi idős vagy, akkor pontosan tudnod kell, hogy 70-80-as években bőven volt már TV. Sőt videómagnók is a 80-as években kezdtek bejönni már Mo-ra is (külföldön már hamarabb is volt). Kezdetleges számítógépek is voltak már otthoni használatra.

Szóval vagy egyértelműen troll vagy, vagy pedig a világtól elzárva töltötted az életed.

2022. júl. 28. 20:33
 19/38 A kérdező kommentje:
Magyarországon a 80-as években még két csatortorna volt, hétfőn adásszünettel, du 17-22-ig adással. Nem mindenkinek volt VHS-e.
2022. júl. 28. 21:06
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

70-es években voltam gyerek. Már réges rég volt TV. Igaz, nem volt rajta 100 csatorna és hétfönként adás szünet volt, de túléltük. Olvastunk, beszélgettünk, akkoriban természetes volt, hogy ha unatkoztunk, átmentünk valaki rokonhoz, baráthoz, csak úgy.... beszélgettünk, társasjátékoztunk, szalonnát sütöttünk a szabadban, elmentünk egy vendéglőbe vacsorázni.

Ha hiszed, ha nem, visszagondolva azokra az időkre, valahogy sokkal tartalmasabb, színesebb életet éltünk. Volt valódi érdeklődés, valódi kapcsolatok.

A Tv ben kevesebb választék, de valahogy szerethetőbb, jobb.

Nem volt unalmas az életem. Nem volt unalmasabb, mint most. És most nem teszik sokkal jobbá a kütyük, hiába vannak. Nem ezen múlnak a dolgok.

2022. júl. 28. 21:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!