Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyi idő után képcseréztetek...

Mennyi idő után képcseréztetek,egy neten megismert emberrel?

Figyelt kérdés
2022. júl. 27. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Változó, sokszor egyből küldök mert nem árulok zsákbamacskát.
2022. júl. 27. 19:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kontextustól is függ.

Ha erotikus képekre gondolsz, azt csak kapcsolatban, amikor már volt rendszeres szex is.

Olyannak akit nem ismerek igazán, nem küldök semmi kompromittálót, mert ki tudja mit csinál vele. Nem éri meg a parát, és jobb is kicsit titokzatosnak lenni.

Más képet, arcot, egész alakost kb azonnal, szőt arról is beszámolok mi van a hétköznapjaimban. Miért ne?

Mondjuk én randizni nem dugni ismerkedek.

2022. júl. 27. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Általában akkor cserélünk képet, ha előtte jól tudunk csevegni interneten és szimpatikusak vagyunk egymásnak.

Azt túl gyorsnak tartom, amikor egyből egy "Szia" után már képet akár cserélni.

Az viszont gyanús, ha valaki húzza - halassza a képcserét! Vagy nem is az az illető ül a másik oldalon, akivel kommunikálok vagy iszonyat ronda és szégyelli.

2022. júl. 27. 19:38
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Egyszer sem.Nem ismerkedtem neten sohasem.
2022. júl. 27. 19:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól függ hol, de ha neki jó az fb úgy is látja xd
2022. júl. 27. 21:59
 6/8 anonim ***** válasza:

"Az viszont gyanús, ha valaki húzza - halassza a képcserét! Vagy nem is az az illető ül a másik oldalon, akivel kommunikálok vagy iszonyat ronda és szégyelli."

Ti hol ismerkedtek, hogy nincs kinn egy kép se?

Én mondjuk üres profillal elece szóba se állnék.

2022. júl. 27. 22:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Kb amásodik üzenet,hogy menjü.k át facéra/akárhova, ahl normálisan lehet chatelni. Ott van képe mindenkinek.
2022. júl. 27. 22:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem fizetős oldalakon ismerkedtem, hanem ingyenesen - gyakran regisztráció kötelezettség mentes - oldalakon, ahol még képet sem vagy köteles kitenni.

Az ilyen oldalak az anonim chat oldalak, amiknek pont ez a lényegük, hogy nem vagy köteles felfedni a kiléted!

Az anonimitásnak viszont az a nagy hátránya, hogy bárki ülhet a képernyő másik felén! Akár egy unatkozó tíz éves, egy vihorászó csitricsapat vagy egy elhízott, örök lúzer, gyűlölettel teli negyvenes pasi is...

Az előnye viszont az, amiért én jobban szeretem az anonim oldalakat, hogy tudsz kommunikálni olyan emberekkel is, akik egyébként Tinderen egyből balra húznának a kinézeted miatt, de ilyen oldalakon előfordul, hogy hosszas beszélgetés után mégis ad a kevésbé vonzó külsejű pasinak egy esélyt egy találkozóra!

Egyébként, azt mondanom sem kell, hogy a netes ismerkedős oldalakon az arány négyszer annyi férfi, mint nő... Viszont, aki mer, ő akár nyerhet is!

2022. júl. 29. 10:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!