Egyetértetek azzal, hogy az egyetemista és a diákévek a legszebbek, és addig kell kiélvezni, amíg fiatal huszonéves az ember, mert utána gyakorlatilag a minőségi szórakozásnak és életnek vége?
Figyelt kérdés
2022. júl. 23. 00:19
11/16 anonim válasza:
Szerintem attól függ mennyi pénzed van. Én dolgoztam egyetem mellett, és emiatt aztán sokkal több időm és pénzem lett élvezni az életet amikortól csak dolgoztam.
12/16 anonim válasza:
Pont ezt akartam írni, nagyon nem mindegy, hogy mennyire van az ember anyagilag eleresztve a "boldog egyetemi évek" alatt.
Én a Műegyetemen hoztam a 4,7 átlagot, úgyhogy azért csurrant-cseppent némi ösztöndíj. Ezért viszont hajtani kellett, nem adták ingyen.
Szülő anyagi helyzete sokat jelenthet.
13/16 anonim válasza:
igen, igaz. A probléma ott van, hogy minderre csak a 40-es éveidben fogsz rájönni, mert akkor már látszik, hogy milyen jó volt fiatalnak lenni, de akkor már késő.
14/16 anonim válasza:
Miért csak huszonévesen lehet bulizni?
15/16 anonim válasza:
14 hát nemtom, nekem 30 év felett már nem jön hozzá össze a társaság :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!