Egyetemisták! Ti nem féltek, hogy nem fogtok érteni semmihez, nem kelletek majd sehová, nem találtok gyakorlati helyet stb.?
Se én, se az ismerősi köröm nem fél ettől. A barátaim pedagógusnak tanultak, volt gyakorlati helyük, sőt az államvizsgájuk előtt már hely is volt, ahova majd ha végeznek felveszik őket.
Én egészségügyben tanulok osztatlanon, nekem is mindig volt gyakorlati helyem.
Mérnök barátaim voltak duálison meg nem duálison is, volt gyakorlati helyük nekik is.
Bocsi, nem bántásból, de ha olyan szakot választasz amivel nem tudsz majd elhelyezkedni, akkor ez lesz a helyzet, akkor nyalizni kell a helyekért.
Köszönöm a válaszokat!
Nem arra gondoltam, hogy mindenféle erőfeszítés nélkül fogok majd egyről a kettőre jutni, csak szimplán nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz lesz... Azt hittem, hogy majd több lehetőségünk lesz minden téren, legyen az tanulás vagy munka. Mindenki arról beszélt, hogy milyen jó az egyetem, mennyivel szabadabb vagy, mennyivel több időd van, tudsz mellette dolgozni, tapasztalatot szerzel és mennyi lehetőséged lesz stb., de ehhez képest én és a környezetem nem ezt tapasztaljuk. Lehet az is baj, hogy vidéken tanulunk, nem tudom, de nekem ebből a szempontból ez egy csalódás volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!