Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Anyukaként egyetem vagy...

Anyukaként egyetem vagy vállalkozás?

Figyelt kérdés

34 éves anyuka vagyok, bölcsész diplomával. Sosem dolgoztam benne, leginkább logisztikával és ügyfélszolgálattal foglalkoztam. Most hogy vidékre költöztünk és 2 éves lett a lányom, elkezdtem gondolkodni. Szívesen tanulnék ismét egyetemen (emberi erőforrások vagy pénzügy és számvitel), még ha csak költségtérítésesre is tudok menni. Viszont mindenhol látom, 1-3/5-10 év tapasztalat kell és hát itt vidéken vagy nehéz bekerülni (kihalásos alapon megy) vagy egy seggel több munkakört kell megülni kevés pénzért. Első város 40kmre van tőlünk, ahol gyárak és raktárak vannak.

Illetve.

Lenne motivációm (kereslet is) akár egy szakma elsajátítására is és így vállalkozásba kezdeni. Cukrász vagy autószerelőin gondolkodtam. (Férjem karosszériás, igaz, nem ebben dolgozik...) 2x annyit dolgozol (és a gyereket is intézni kell), de ha beindul mindig van munka és tőke. (Bár eleinte az sem egy fix fizetés.)

tegnap 12:02
A kérdező szavazást indított:
Egyetem
Vállalkozás
4 szavazat
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!