Kötelező szakmai gyakorlaton résztvett egyetemisták! Mennyi fizetést kaptatok a szakmai gyakorlati időtök alatt?
Figyelt kérdés
Mennyit kellett dolgozni, hol dolgoztál, tudtál-e maradni a cégnél a gyakorlati idő letelte után? Illetve mire érdemes figyelni a gyakorlati hely kiválasztásánál?
Elsősorban közgazdász hallgatók tapasztalataira lennék kíváncsi!
2019. jan. 14. 12:44
1/1 anonim válasza:
Én egy pesti tanácsadó cégnél csináltam, nettó 1200-et kaptam (diákszövetkezetes szerződéssel). Papíron 40 óra volt, de simán leigazolták akkor is, mikor kevesebb órát dolgoztam, ebből a szempontból a nagyobb cégek általában rugalmasak.
Mindenképpen olyan helyre érdemes menned, ahol a szakodba vág az, amit csinálsz, pl. ügyfélszolgálatra nem érdemes elmenni ha közgázt csinálsz, ha pedi Budapesten tanulsz, akkor nettó 1000 alatt meg szerintem ne is menj el sehova szakmai gyakorlatra.
Milyen szakon vagy és hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!