Mit tegyek hogyha nagyon izgulok a fogorvos miatt?
Az összes fogorvosi tapasztalatom szenvedés volt. De ami még rosszabb hogy utána se lett jó, gyulladások stb.
Holnap kora reggel már megyek, nagyon izgulok.
Ne idegeskedj. Megbízható orvoshoz mész? Jók róla a vélemények? Én mielőtt fogorvost választok elolvasok róla száz véleményt, ha a nagy része jókat ír, akkor kérek időpontot. Ha jókat írnak róla, akkor ne félj egyébként, minden ember jár fogorvoshoz. Gyorsan túl leszel a dolgon, és mész. Fogsz kapni elég érzéstelenítőt is, nem fogsz érezni fájdalmat.
Én is féltem a fogorvostól régebben, de már annyi fogorvosi kezelésen túl vagyok, annyi fogorvos keze alatt, hogy már a jól megszokott dokimhoz megyek, aki mindig beszélget velem, ő gyorsan megcsinálja, amit kell, és megyek tovább. Sokat költöttem a fogamra, hogy ne legyenek törött fogaim, meg egyebek. Volt egy elég durva gyulladàsom is, na ott meg azért nem féltem a fogorvostól, mert úgy voltam vele, hogy ettől nagyobb fájdalmat a fogorvos sem fog okozni, ha elmegyek. Így is lett, fájt a kezelés, két órán keresztül csinálta a fogamat, de utána rendben volt, és nem fájt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!