Igaz az, ha valaki nem születik gazdagnak, akkor választania kell, hogy jól nézzen ki vagy gazdag legyen idősebb korára?
Figyelt kérdés
Mondjuk szegényebb családból származik valaki, akkor vagy a munkába fekteti az energiáját és megöregszik vagy a szülei nyakán él, néha dolgozik, de jobban odafigyel magára? sport, kaja, alvás, 0 stressz2022. júl. 20. 11:48
21/28 anonim válasza:
Figyelj, szerintem igaz. Napi 6 ora komoly szellemi munkat vegzek, nettó 3.2 milliot keresek es egyszeruen nincs erom sportolni. Olyan testem van mint egy szivacs a taplalekot szerintem 1200 szazalekon hasznositja es ha nem dietazok akkor ugy hizok mint a pcsa. Befekteteseim es melo mellett ugy erzem egyszeruen nincs erom semmi fizikalis sportra hogy ugymond a testemen dolgozzak, ezert is kb 170 es 100kg vagyok. Most megint dietazok, de utalok azert nem enni hogy kesobb tudjak tobbet enni. Egyszeruen az eves boldogit. Lassan jon a baba szoval remelem majd tobbet mozgok a gyerekkel es így kicsit alakul ez
22/28 A kérdező kommentje:
21-es én most nyáron burkoló segéd vagyok, napi 4 órában, havonta megvan a 2 millió. De ez most szezonális, amíg ilyen jól megy az építőipar. De ma például be se mentem és így is megkapom a napi bérem. Amolyan home office.
2022. júl. 20. 18:27
23/28 anonim válasza:
#22 Most derült ki hogy mekkora kamu vagy. :D
Jelentettem is a kérdést.
24/28 A kérdező kommentje:
23as iróniaként írtam a 21-es válaszra. Az szted nem kamu? 6 órában 3 millió, hát persze...
2022. júl. 20. 19:14
25/28 anonim válasza:
Hirtelen azt hittem ertelmes a kerdezo es egy valos problemarol ir amivel tenyleg szembesulok :) persze megertem, a proli gyari munkas szinten nehez felfogni hogy uzlet es penzugyek kategoriaba nem azok kommentelnek akik letminimum alatt elnek...
26/28 anonim válasza:
Ohh bocs, most latom at lett mozgatva. Nem szoltam. A modok is eszrevettek a disszonanciat
27/28 anonim válasza:
1. nem hiszem, hogy akármilyen komoly és reprezentatív kutatás kimutatta volna, hogy a hajléktalanok jobb az egészségügyi állapota, mint a vezérigazgatóknak. Ha valahol ezt olvastad, az kamu.
2. Nagyon nem valószínű a statisztikák alapján, hogy te valaha is vezérigazgató leszel, sokkal inkább egy sima multis aktatologató, aki lehúzza a 8 órát a melóhelyen és utána pihizik.
28/28 A kérdező kommentje:
27-es igen, simán az aktatologató lennék. De azt mivel magyarázod, hogy az igazgatók kopaszok, a hajléktalanoknak meg dús hajuk van? Nehogy azt írd, h rossz sampont használnak.
2022. júl. 21. 19:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!