Miért van az, hogy a fiatalabb generációk annyira éretlenek?
"k mert még huszonévesen is, mert apuci meg anyuci old meg mindent"
Hát én apám azt meg tudta oldani helyettem gyerekként hogy a villanyt lecsukja helyettem és mindig kérdezgeti hogy eszek e, akkor is ha 5x válaszoltam az utóbbi 1 percben. Megoldani valami lényegeset amire egy gyerek nem képes az nem igazán sikerült az öregedő társadalomnak ahogy elnézem mert egy putritelepen élünk hatalmas adósságban és mocsokban. (én esetemben teljesen igaz a putri megnevezés, Budapesten élek, bár a Budai részen de ez semmit se változtat mert egy természetes állapothoz képest szuper-rothadás ez a hely is.)
27 vagyok, kifejezetten öregnek érzem magam. :D
Amúgy a mai öregek fiatalkorukban olyan ruhát, hajat, sminket hordtak amit manapság öregesnek gondolunk, persze hogy idősebbnek látjuk őket régi képeken.
hát mondjuk azért a 80an években nem mondanám, hogy a 20 éves rocksztárok olyan érettnek néztek ki pl :D
Más a divat, az akkori öltözködést ma már inkább komolyabbnak, régimódinak tartjuk, ezért érezhetjük úgy, hogy ők komolyabbak és felnőttesebbek voltak.
Egyébként pedig szerintem kifejezetten jellemző a mai fiatalokra, már akár a 16-17 évesekre is, hogy kifejezetten felnőttes ruhákat hordanak (a mi divat szerint) vagy a hajuk, sminkjük öregíti őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!