Mi történik mostanában a fiatalabb generációkkal?
Sziasztok!
Az érdekelne van-e az embereknek lehetősége manapság rátalálni az igaz szerelemre? Számomra nagyon jó példák a szüleim, akik imádják egymást. Én is hasonló szerelmet szeretnék. Létezik még?
Jelenleg 17éves vagyok. Szeretek olvasni szabadidőmben és ezért rengeteg sértést kapok az osztályomban, hogy az intelligens emberek nem olvasnak és az értelmes embereknek nincs ilyenre ideje. Párkeresésnél nagyon elbizonytalanítottak, mert a fiúk az osztályomban csak a kondiba járnak, aztán feszítenek a teremben, hogy mekkora királyok. Többször fejtik ki véleményüket a női jogokról. “A nőknek a helye a szülőszobától a konyháig van” vagy hogy a nők csak egy dologra jók.
Szeretnék párkapcsolatot, de rettegek attól, hogy hasonló gondolkodású fiút fogok ki. Hallom amikor mondjuk telefonálnak a teremben AZ EGYIK barátnőjükkel, akinek olyan szépen előadják a szerelmes férfit, elhitetve a lánnyal mennyire szerelmesek, hogy még nekem is leesik az állam, aztán leteszik és elszidják egymásnak a lányokat, hogy kis naívak azt hiszik egy éjszakánál tovább fog tartani. Honnan tudja manapság az ember, ha valaki más?
Tetszik egy srác. Igazából ez az ok, ami miatt ezt a kérdést elkezdtem írni. Szeptemberben kezdtünk egy német csoportba járni, először nem is vettem észre, hogy a teremben van, mert utólag csatlakozott a csoportunkhoz, aztán megszólalt és a hangja nagyon tetszett. Mondtam is a barátnőimnek, hogy mennyire szép hangja van, mire azt mondták szerintük szörnyű. Aztán összeraktak minket csoport munkába és onnantól elkezdtem érezni, hogy eléggé tetszik nekem. Ő az évfolyam társam. Nem igazán hasonlít az osztályomban lévő fiúkra. A srác véleményem szerint rendkívül intelligens és nagyon okos, valamint elég csendes típus. Nem sok barátja van, nem tartozik a népszerű fiúkhoz. A barátai szintén elég visszafogottnak és egyszerűnek tűnnek. A sráccal többször összenézünk mosolyogva, de nem merek nyitni felé, mert utána mindig eszembe jut, hogy mi van ha ő is csak előadja magát, csak okosabb módon, mint a többiek.
Nagyon kiábrándít, a sok körülöttem lévő kapcsolat. Mennyire hamar képesek az emberek továbblépni vagy milyen egyszerűen csalják meg egymást. Számomra ez elképesztő. A barátnőimmel is gyakran feljön ez a téma. Ők sem értik, hogy én miért vagyok hűséges típus és miért nem tartok több vasat a tűzben. Nyilvánvalóan ők szemrebbenés nélkül csalnák meg a barátjukat, szóval egyértelműen kijelenthető, hogy a probléma két oldalú, de miért? Mi az oka annak, hogy az emberek képtelenek egy ember mellett kitartani vagy ha már meg is unták, miért nem mondják el nyíltan? Miért kell a megcsalás és mások összetörése?
Összességében nem vagyok túl jó ember ismerő. Vannak valamilyen tapasztalataitok, hogyan lehet megállapítani, ha valaki valami komolyat szeretne és nem csak megfektetni?
Ugyanezek voltak bennem is annó. De igazából nincs mit tenni, mint belevágni és odafigyelni.
Ha nem mersz és emiatt bele sem vágsz akkor nem lesz semmid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!