A királyi családok fiatalabb generációi is használják/megtalálhatóak a közösségi oldalakon?
Figyelt kérdés
Persze, tudom, hogy van pár hivatalos oldal, de én úgy gondolom, hogy nem ténylegesen az adott királyi személy kezeli, hanem van erre külön emberük. De például ott vannak a spanyol hercegnők, ők csinos tinilányok, vajon ők fent vannak például a Facebookon álnévvel? Mégiscsak tinédzserek bármilyen nagy szigorságban is élnek, meg persze iskolába is járnak, igaz az is, hogy a legelitebb iskolák, de ott is csak gyerekek tanulnak, nem robotok.2022. ápr. 24. 20:36
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg fenn vannak, de kevés az esély, hogy megtalálod őket. Bár, szerintem vannak olyanok, akik annyira nem rejtőzködnek, így megtalálhatod őket könnyebben, úgyse foglalkoznak a "rajongók" leveleivel.
2/4 anonim válasza:
Ők általában tisztességes neveltetést és az életre való felvilágosítást kapnak, ezért nem jellemző rájuk, hogy önkezükkel adják ki az adataikat vadidegen óriáscégeknek.
4/4 anonim válasza:
A Habsburg gyerek meg nővére fent van instán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!