Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Leállhat a Facebook és az...

Leállhat a Facebook és az Instagram Európában - ti örülnétek neki? mert én nagyon!

Figyelt kérdés
[link]
2022. júl. 8. 22:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
18%
Nekem tokmind1. Viberen is tudok dumalni
2022. júl. 9. 07:15
 22/26 anonim ***** válasza:
96%
Na azt megnéznémmi lenne ha nem lenne gyakori
2022. júl. 9. 08:17
 23/26 anonim ***** válasza:
85%

Bírom ezeket a jaj, miért van, tiltsák be, szűnjön meg, stb nyavalygásokat.

Mintha most kötelező lenne őket használni...

2022. júl. 9. 09:57
 24/26 anonim ***** válasza:
89%

Ha csak a rokonokkal, barátokkal való kapcsolattartás lenne az egyetlen funkciója, akkor nem sajnálnám. Rengeteg másik erre alkalmas alkalmazás és weboldal létezik.

Viszont az állatvédők miatt nagyon sajnálnám, ha megszűnne.

Sok alapítványnak vagy civil segítőnek sokszor az egyetlen eszköze a Facebook, ha egy bajba jutott állaton segíteni kell. Ugye sokan megosztják, sok mindenkihez eljut. Ha megszűnne, szerintem nagyon sokan hatalmas bajban lennének ebből a szempontból. Sokaknak csak Facebook oldaluk van, máshol nincsenek jelen az interneten.

2022. júl. 9. 11:30
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Én például több csoportban vagyok facebookon, ahonnan információkat gyűjtök be.

Ja, s pl a tesóm a múltkor elhagyta a kocsikulcsot, lehet tippelni, hogy sikerült pár órán belül megtalálni.

Instagramra regisztráltam, de jó ideje nem használtam, facebookot rendszeresen.

2022. júl. 9. 13:13
 26/26 anonim ***** válasza:
84%

Az én életemet nem befolyásolná különösebben, ha megszűnnének ezek a közösségi oldalak, mert csak nagyon ritkán használom őket, ráadásul olyankor sem értelmes dolgokra.

Különösebben nem szomorkodnék a Facebook és az Instagram miatt, de nem is örülnék, ha betiltanák őket, mert sok ember számára hasznosak is lehetnek ezek az alkalmazások. Aki nem szereti őket, annak nem kötelező használni ezeket az oldalakat, így szerintem senkinek nem rossz az, hogy léteznek. Engem nem érdekelne különösebben a két oldal megszűnése, de azokat az embereket sajnálnám kicsit, akik például munkát keresnek a Facebook segítségével, vagy pedig csak ott tudják az ismerőseikkel a kapcsolatot tartani.

2022. júl. 9. 21:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!