Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek hülye vagyok mert...

Szerintetek hülye vagyok mert nem akarok gyereket a háború, a Covid, az infláció miatt?

Figyelt kérdés

A párom azt mondta szerinte nincs igazam ezzel kapcsolatban, mert nyugodtan lehetne gyerekünk. Ő a lány (31).

Azt mondtam, várjuk meg a telet, és jövő év elején ha nem lesz nagy gebasz a földgázzal, olajjal, Coviddal illetve egyéb előre nem feltétlen látható dolgokkal, akkor mehet a projekt. Hozzáteszem, szeretnék gyereket én is de amíg nem látom azt hogy ezek a dolgok nem rendeződnek legalább részben, addig igyekszem kitolni ameddig lehet. Tudom, már mi sem vagyunk túl fiatalok. Mi a véleményetek?

F33

2022. júl. 6. 21:21
1 2 3 4 5
 41/48 anonim válasza:
0%
Bátty, mondanom sem kell, hogy egy igazi szójacsicska vagy, de én jobban aggódnék a kivénhedt luvnyád miatt, mint a holokovid meg túlnépesedés végett. Jelen esetben neked a két lehetőség a gyermektelenség vagy egy tökkelütött puja.
2022. júl. 8. 11:12
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a gazdasagi helyzetert nem kell gyerek, hanem a nep butulasa, sullyedese, drogok miatt sem kell. A civilizalt elet megy ki a divatbol.
2022. júl. 8. 13:19
 43/48 anonim ***** válasza:
58%

Gondolj arra is hogy a párod 31 szóval túl sokáig nem húzhatjátok. Meg egyáltalán nem biztos hogy egyből sikerül, pláne 30 felett.

Ha tényleg akartok gyereket és nem lesz (mert itt a Covid, a mingránsválság aminek soha nem lesz vége, háború a szomszédban ami év

ekig elhúzódhat) akkor rohadtul meg fogjátok bánni. Én max a jövő évig várnék.

2022. júl. 12. 16:08
 44/48 anonim ***** válasza:
22%
A 43-as bölcs ember.
2022. júl. 12. 16:14
 45/48 anonim ***** válasza:
65%

#43,

Miert bannak meg rohadtul?

Egy gyerek orom, de feltetlenul szukseges a boldog elethez, foleg nem a beteg vilagban. Egy par lehet boldog elmassal, utaznak, szorakoznak, nincsenek korlatozva.

2022. júl. 13. 00:29
 46/48 anonim ***** válasza:
77%

Ezek a dolgok vagyis inkább a kifogásaid rendeződni fognak, de akkor majd lesz helyette más indokod.

Hülye nem vagy, egyszerűen csak nem megfelelő társsal vagy jelenleg.

Ő akar valamit te meg nem.

Engedd el őt hogy lehessen gyereke, és hogy te is találhass olyat aki szintén nem akar.

Én nem is lennék a férjemmel, ha nem akart volna gyereket. Az első találkozásunkkor derült ki hogy mindketten akarunk gyereket. Nem voltak kifogások egyikünk részéről sem.

Elmesélem viszont, hogy az exét azért hagyta el mert az nem akart gyereket. Utazgatni akart, meg inni. Bele törődnek látszólag de aztán betelik a pohár.

2022. júl. 13. 01:30
 47/48 anonim ***** válasza:
81%

45ös. Egy pár lehet boldog ha ketten vannak is, de ugyanazt akarják.

A kérdező és a társa nem ugyanazt akarják. Senki se csináljon kényszerből gyereket, de maradni se maradjon senki olyannal aki fél a felelősségvállalástól.

2022. júl. 13. 01:34
 48/48 anonim ***** válasza:
83%

45. De a kérdés nem rólad szól. A kérdező kijelenti hogy igenis akar gyereket és a párja is. Azt látom hogy a kérdező húzza húzza aztán 5 év múlva arra eszmél hogy a párja nem várt tovább és másnak szült gyereket. Nem azért mert nem szereti hanem mert hitehette.

Azért írtam azt hogyha valóban szeretne akkor csináljanak ne halogassák.

2022. júl. 13. 08:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!