Szerintetek hülye vagyok mert nem akarok gyereket a háború, a Covid, az infláció miatt?
A párom azt mondta szerinte nincs igazam ezzel kapcsolatban, mert nyugodtan lehetne gyerekünk. Ő a lány (31).
Azt mondtam, várjuk meg a telet, és jövő év elején ha nem lesz nagy gebasz a földgázzal, olajjal, Coviddal illetve egyéb előre nem feltétlen látható dolgokkal, akkor mehet a projekt. Hozzáteszem, szeretnék gyereket én is de amíg nem látom azt hogy ezek a dolgok nem rendeződnek legalább részben, addig igyekszem kitolni ameddig lehet. Tudom, már mi sem vagyunk túl fiatalok. Mi a véleményetek?
F33
Ezzel csak az a baj, hogy emberek úgy beszélnek erről, mintha ez olyan új lenne vagy ilyesmi.
30 éve ért véget itt a hidegháború meg esett szét a Szu. de nem azért, mert ezt akarták, hanem mert eddig bírta, de nyilván folyamat ott volt végig a szándék meg a konfliktus meg a korrupció mindenhol, ez a 30 év szimplán regeneráció volt.
Illetve annyi se, mert 14 ben már támadtak csak akkor még picibe.
Szerintem akik most emiatt elvesztettek minden reményt hirtelen azok eddig is rossz szemlélettel voltak, hogy mik zajlanak.
Közel-keleten is mentek a háborúk, USA, Oroszország stb... Eddig sem volt nagy béke közöttük, csak messzebb intézték a szarságaikat.
Sosem volt kiszámíthatóbb jövő, csak a konfliktusok alakulnak át mindig. Aki erre vár, meg ezen stresszel nagyon, annak most iszonyatosan sötét évek jönnek, sőt valójában csak ilyen évek fognak jönni, pláne, ha ezek után nyitottabb szemmel járnak errefelé is az emberek.
A migránsok is pont ugyanazért jöttek meg jönnek, amiért az ukrán családok. És még a háttér országok is ugyan azok akik szítják ezt.
Szerintem akik eddig is picit nyitottabb szemmel jártak, meg jobban informálódtak azok egyáltalán nem sz@rnak be attól ami most a szomszédba van, mert sajnos eddig is ez volt kicsit arrébb.
Akiket meg ez most sokkal, azok meg jobban látják milyen a való világ, meg a média felszín alatt mik zajlanak.
"A mai generációnak akik 56 után születtek igen ez új"
Délszláv háború?
Voltak itt azért nem szép dolgok Ukrajna előtt és Hitler között is bőven.
De ahogy nézem itt a pánik elsődleges oka az, hogy ami nincs a neten állandóan rémhírként az meg sem történt. Jól működik a gépezet, így gyengítik Európát a béka segge alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!