Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek hülye vagyok mert...

Szerintetek hülye vagyok mert nem akarok gyereket a háború, a Covid, az infláció miatt?

Figyelt kérdés

A párom azt mondta szerinte nincs igazam ezzel kapcsolatban, mert nyugodtan lehetne gyerekünk. Ő a lány (31).

Azt mondtam, várjuk meg a telet, és jövő év elején ha nem lesz nagy gebasz a földgázzal, olajjal, Coviddal illetve egyéb előre nem feltétlen látható dolgokkal, akkor mehet a projekt. Hozzáteszem, szeretnék gyereket én is de amíg nem látom azt hogy ezek a dolgok nem rendeződnek legalább részben, addig igyekszem kitolni ameddig lehet. Tudom, már mi sem vagyunk túl fiatalok. Mi a véleményetek?

F33

2022. júl. 6. 21:21
1 2 3 4 5
 1/48 A kérdező kommentje:
Illetve, szegényes körülmények között nőttem fel, tudom mi az a nélkülözés és nem szeretném ugyanezt a gyereknek.
2022. júl. 6. 21:22
 2/48 Drakula ***** válasza:
41%
Nem vagy hülye, egy hős vagy! Nyakunkon a túlnépesedése a földnek.
2022. júl. 6. 21:25
 3/48 anonim ***** válasza:
71%
#2 Az araboknak, a cigányoknak, és a négereknek kéne magukba tekinteniük, nem nekünk. Fogyunk, ami szar.
2022. júl. 6. 21:30
 4/48 anonim ***** válasza:
75%
Jaa, és az indiaiaknak.
2022. júl. 6. 21:30
 5/48 anonim ***** válasza:
21%

A gyakoris válaszok alapján fogsz dönteni, hogy lesz-e gyereked?

Szerintem ne vállalj. Ilyen géneket ne örökíts tovább, járulj ezzel hozzá az emberiség törzsfejődéshez.

2022. júl. 6. 21:31
 6/48 anonim ***** válasza:
74%

Teljesen jól látod a dolgokat.

Nem te vagy az egyetlen aki emiatt megkérdőjelezi a gyermek vállalást hidd el.

Én is így gondolom, persze akarok gyereket de ilyen körülmények között, ami most a világban zajlik önzőség lenne a részemről.

Még nekünk is kétes a jövőnk ... persze vannak akiket ez nem érdekel de nekem megszakadna a szívem ha éhezne a babám vagy menekülni kéne vele ha úgy adódik a helyzet. Bármi lehet, nekem meg a lelkiismeretemmel kellene elszámolni amit nem akarok.

2022. júl. 6. 21:33
 7/48 anonim ***** válasza:
59%

Te fel tudsz sorolni érveket ellene, a párodnak van-e mellette bármi érve azon kívül, hogy ő akarja, meg hogy szerinte nyugodtan lehetne?

Gazdasági szempontból nem valószínű, hogy lényegesen jobb lesz a helyzet a közeljövőben, és minimum 18 évre kell tervezni, amikor azt sem tudni jövőre mi lesz. Szerintem nagyon jó anyagi helyzetben kell lenni ahhoz, hogy valaki most bevállaljon egy gyereket.

2022. júl. 6. 21:36
 8/48 anonim ***** válasza:
25%
A zombis filmekben is szülnek gyerekeket. Ahhoz képest ez semmi. Ott kb megöleted magadat vele. Futni se tudsz, bele is halhatsz, oda is vonza a zombikat és mégis szülnek. Ti meg itt a valóságba egy kis világvírus,háború,csóróság miatt ne szülnétek. :0
2022. júl. 6. 21:37
 9/48 anonim ***** válasza:
40%

Mindig voltak nehéz helyzetek, nehéz időszakok. Alig születne meg valaki, ha így döntenének.

A saját helyzeteteket gondoljátok át. Ha kényelmesen éltek, nem hónapról hónapra, akkor oké. És nem is biztos, hogy rögtön vagy hamar összejön a baba.

2022. júl. 6. 21:38
 10/48 anonim ***** válasza:
84%
Az élt nem film!
2022. júl. 6. 21:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!