Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek hülye vagyok mert...

Szerintetek hülye vagyok mert nem akarok gyereket a háború, a Covid, az infláció miatt?

Figyelt kérdés

A párom azt mondta szerinte nincs igazam ezzel kapcsolatban, mert nyugodtan lehetne gyerekünk. Ő a lány (31).

Azt mondtam, várjuk meg a telet, és jövő év elején ha nem lesz nagy gebasz a földgázzal, olajjal, Coviddal illetve egyéb előre nem feltétlen látható dolgokkal, akkor mehet a projekt. Hozzáteszem, szeretnék gyereket én is de amíg nem látom azt hogy ezek a dolgok nem rendeződnek legalább részben, addig igyekszem kitolni ameddig lehet. Tudom, már mi sem vagyunk túl fiatalok. Mi a véleményetek?

F33

2022. júl. 6. 21:21
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
28%
100 éve se volt sokhelyütt melegvíz, mégis itt vagyunk..
2022. júl. 6. 21:40
 12/48 anonim ***** válasza:
38%

I. és II. világháború alatt is születtek gyerekek.. pedig akkor sokkal rosszabb volt a helyzet. 2008as válság alatt is. Szerintem ne kifogásokat keress.. azokkal már tele a padlás.

Általában a nők ilyen pasiktól szoktak lelépni és az következővel összehozzák a gyereket pár hónapon belül.

2022. júl. 6. 21:42
 13/48 anonim ***** válasza:
71%
Hagyjuk már ezeket az "apokalipszisben is születtek gyerekek" hülyeséget. Az, hogy mások szarabb helyzetben vannak vagy voltak, nem indok arra, hogy szándékosan lejjebb adjál a jelenlegi életviteledből. Nem tartozol senkinek gyerekkel, még a párodnak sem. Ha nem tudja ezt elfogadni, akkor ott a szakítás/válás.
2022. júl. 6. 21:47
 14/48 anonim ***** válasza:
87%
Mi pont ugyanezen dilemmázunk. Engem hülyének néz az asszony meg az egész rokonság emiatt.
2022. júl. 6. 21:53
 15/48 anonim ***** válasza:
72%

Mondjuk inflációk meg válságok mindig vannak 10-15 évente, de most, hogy itt az internet akkora pánik van emiatt, mint még soha.

A covidnak nem tudom mi köze ehhez...

A háború már gázosabb, de alaposan megnézve a dolgokat elég felesleges a pánik, akkor megérteném, ha pár nap vagy héten belül egész Ukrajna elesett volna, de így. Semmi nem lesz itt, oroszok örülni fognak, ha végre Ukrajnából lecsíphetnek aztán kész.

Sokkal reálisabb lenne aggódni Magyarország helyzete meg kormányzása miatt. Lakhatási válságok, totálisan elszállt ingatlanárak, a forint alul teljesített mostanában mindent a világban, eü rohad, oktatás rohad stb.

A csokos baromság is jó példa miért veszélyes itt házat venni, ha lószar önerő sincs.

Én inkább ezek miatt aggódom, a valós mindennapi veszélyek miatt, nem a média által gerjesztett, felnagyított dolgok miatt amiket megvizsgálva, hogy mi volt az elmúlt 30-35 évben, kábé semmi extrém nincs jelenleg.

2022. júl. 6. 22:03
 16/48 anonim ***** válasza:
85%

Ennyi hülye közé, mint mi magyarok, minek szaporodni?

Tökéletesen tudjuk támogatni a lehető legszarabb politikai döntéseket. A sok elvakult idióta akkor sem veszi észre mekkora marha, ha éhenhal a szar döntései miatt.

2022. júl. 6. 22:07
 17/48 Drakula ***** válasza:
27%

"A sok elvakult idióta akkor sem veszi észre mekkora marha, ha éhenhal a szar döntései miatt."

És a sok elvakult idióta azt se veszi észre ha nem hal éhen.

2022. júl. 6. 22:12
 18/48 anonim ***** válasza:
63%
Érdekes, otthon mérnökként kevesebbet kerestem, mint itt egy mosogató. Gondolhatod, hogy itt, mérnökként, "kicsit" jobban élek. A nyomorgást meghagyom azoknak akik vágynak rá.
2022. júl. 6. 22:26
 19/48 anonim ***** válasza:
76%
Senkinek nem tartozol elszámolással azért, mert így gondolod, - ha kell, a párodat is lecserélheted ennek okán, amennyiben így ítéled meg a helyzeteteket.
2022. júl. 6. 22:29
 20/48 anonim ***** válasza:
59%
Pacsi, jól gondolod. Én is hasonlóan vélekedek.
2022. júl. 6. 22:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!