Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van ilyen meleg?! Hogy...

Miért van ilyen meleg?! Hogy bírjam ki ezt a hőséget?

Figyelt kérdés
Még csak reggel van, de már elviselhetetlen amekkora kánikula van, és egyszerűen meg lehet halni 😫

2022. júl. 2. 09:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Tusolj hideg vízzel és igyál sokat
2022. júl. 2. 09:10
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk (Bp.) az utcán nagyon jó, a fák alatt szabályosan kellemes, de a lakás süt a melegtől. Próbáld meg, hátha nálatok is jobb kint.

Egyébként pedig amit az első írt, napi sokszori zuhany vagy fürdés és rengeteg folyadék. Vagy elmész plázázni, ott van légkondi.

2022. júl. 2. 09:19
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
Hát ez pedig sajnos évről-évre rosszabb lesz. :( Régen alig vártam a nyarat, most meg szabályosan gyűlölöm.
2022. júl. 2. 09:21
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk tegnap estétől szeles idő van, most is fúj a szél, nincs akkora hőség és én a házba mindenhol minden ablakot kinyitottam, mindent kitámasztottam hogy a huzat kinyomja a meleget és ne csapjon be semmit. Így azértelég jól ki lehet bírni.
2022. júl. 2. 09:22
 5/13 anonim ***** válasza:
70%
Menj strandolni. Szombat van, azért merem javasolni.
2022. júl. 2. 10:36
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Most már jó pár óra eltelt a kérdésed kiírását követően. Élsz még vagy meghaltál?
2022. júl. 2. 12:51
 7/13 A kérdező kommentje:
Meghaltam
2022. júl. 2. 13:09
 8/13 anonim ***** válasza:
94%

Érdemes lenne felmérned, hogy milyen lehetőségeid vannak, amelyeket fel, ill. ki tudsz használni a hőség elleni küzdelemben - és ennek megfelelően kellene berendezkedni!

Hiába írunk le neked 10 darab A4-es oldalt megtöltő tanácsot, ha nem lehet tudni, milyen környezetben élsz, milyen lehetőségeket tudsz kihasználni!

Ha van északra néző ablakod, onnan szellőztess elsősorban, de lehetőleg inkább csak éjjel tedd ezt, - akkor lényegtelen, hogy milyen tájolású az ablak. A ventilátorból is mást lehet kihozni, mint egy légkondiból - és ezer meg egy variáció van. Nem kellene koffeintartalmú, vizet hajtó, nehéz élelmiszereket, italokat bevételezni és amit eszel-iszol, azt is inkább sokszor, kicsi adagokban érdemes bevinni a szervezetbe. Próbáld meg úgy szervezni a napi tevékenységedet, hogy a legmelegebb időszakokban mozogsz keveset, ill. ekkor nem mozgol energikusan, - inkább ütemezd ezeket a nap élhetőbb hőmérsékletű időszakaira, ha halaszthatóak! És a Kékes tetőig érő tanács-sorozatot lehetne még írni, de a körülmények ismeretének hiányában nem sok az értelme enne!

2022. júl. 2. 15:54
 9/13 anonim ***** válasza:
86%

Én pár éve, amikor tartósan 40 fok felett volt a nyári hőmérséklet egy tízemeletes panel utolsó emeletén laktam nyugati tájolással légkondicionáló nélkül egyszobás lakásban.

Na az volt az igazi pokol!

2022. júl. 2. 16:06
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

És milyen a pokol? Hány fok van? :)

2022. júl. 2. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!