Nekem! Ha 30 fölött van, akkor minden programot lemondok, és tudom, hogy a ventilátor előtt fogom tölteni az egész napomat filmnézéssel. Marhára unom már, de jobb mint elpusztulni a szabadban.
2021. júl. 12. 18:44
2/23 anonim válasza:
Nekem is egy kínlódás a meleg. Világ életemben a hideget szerettem, még amikor fázom, akkor is a hideget választanám a meleg helyett. Hideg ellen könnyebb védekezni is ruhával vagy fűtéssel, a meleg elől sokkal nehezebb elmenekülni, ha nincs légkondi, barlang, pince vagy fürdőhely a közelben.
A melegben nem tudok dolgozni se, pedig most is egy határidős munkával zaklatnak, de totál lebénít a hőség. Járni is alig bírok, kb. olyan vagyok, mint egy zombi.
2021. júl. 12. 18:50
3/23 anonim válasza:
Én azt szeretném, ha egész évben ilyen idő lenne.
2021. júl. 12. 18:52
4/23 anonim válasza:
Nekem is jó lenne, ha egész évben ilyen 30-34 fok lenne, este meg ilyen 20-24 fok. Annyira jó este kimenni az erkélyre és élvezni a jóidőt. :) Szeretem a meleget.
2021. júl. 12. 18:56
5/23 anonim válasza:
Hideg ellen könnyebb? -20ban húzhatsz bármilyen kesztyűt magadra meg cipőt, szétfagynak a végtagjaid, csak idő kérdése.
2021. júl. 12. 19:01
6/23 anonim válasza:
Szeretem a meleget, csak nem bírom annyira, a teljesítőképességem a töredékére esik vissza, pihenni sem tudok melegben, csak forgolódok. Sok minden eddig nem jutott nekem az életben, de szerencsére a szobámat és a 20+ éves autómat is sikerült klímásítani, valamint a munkahelyemen is van klíma (már ha éppen működik :D), így én igazából könnyen vagyok. Ha választani kell, akkor inkább legyen meleg, mint hideg. Poénból szoktam még mondani, bírom a meleget, csak legyen klíma. :D
2021. júl. 12. 19:10
7/23 anonim válasza:
5: Na jó, azért a -20 fok már nagyon extrém nálunk, annyi csak pár évente fordul elő, az is legfeljebb egy-két napig. Ilyen alapon 50 fokban se nagyon lehet mit tenni, azt már a legtöbb légkondi se bírja visszafogni. De én pl. sosem nyafogok télen, hogy de utálom a hideget, meg más évszakokban sem. Nyáron viszont mintha kínoznának.
2021. júl. 12. 19:17
8/23 anonim válasza:
Mivel sokat fotózom, elsősorban a napsütést szeretem. Ilyenkor lehet a legszebb képeket készíteni. Igaz, ehhez 28-30 fok is elegendő lenne. Viszont ha 38 fok van, nincs mit tenni, neki kell gyürkőzni. Ilyenkor világos színű ruhát veszek fel, mert az kevésbé vonzza a napot. Hűtött vizet mindig viszek magammal, igaz, az fél óra alatt langyossá válik, ezért útközben gyakran megállok venni egyet, vagy keresek valahol egy ivókutat. Így akár órákig is bírom a hőséget.
2021. júl. 12. 19:28
9/23 anonim válasza:
Holnap délelőtt irodán leszek, amiben nincs légkondi, és pont betűz a nap. Délután kórházban dolgozom, hosszú nadrág, köpeny, maszk...
Nekem sokat segít a vizes kendő a nyakamban, amit rendszeresen újra bevizezek. Legjobb egy nagyobb vizes törülköző, de az munka közben sajnos nem viselhetek, meg kell elégedni egy kis fehér kendővel! :D
Itthon nagyszülők lesznek a srácaimmal, ők már tudják, mikor melyik redőnyt húzgálják fel-le hőség ellen, s persze reggel bekapcsolom nekik a légkondit!
2021. júl. 12. 19:31
10/23 anonim válasza:
Érdekes módon szabadban, a napon sokkal jobban viselem én is, mint bent, a fülledt, sötét szobában, gép előtt. Most is inkább kimennék, de dolgoznom kell. Éjjel az erkélyen pont jó idő van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!