Hogy bírjátok ezt a kegyetlen, kibírhatatlan, borzalmas, förtelmes, undorító, gusztustalan évszakot, ami bárcsak ne létezne és lenne egész évben 10 fok?
Otthon klíma, irodában klíma, a kettő között szerencsére nem telik el annyi idő, hogy annyira leessen a vérnyomásom, hogy rosszul legyek (megjegyzem klímával is sokszor 90/60).
Viszont félmaratonra készülök, edzővel és már reggel 7-kor is kihat a meleg az edzésekre, lelassulok nagyon. Várost nézni, túrázni szeretek, strandos nem vagyok. Tehát nem a kedvencem a nyár.
én raktam az állataim mellé vizespalackot, meg naponta 2x cserélem a vizet az itatókban.
és vagy otthon vagyok, vagy árnyékban.
Szeretem, jó bulik, meleg van, nem kell fűteni, van strand, lehet játszani a kutyàkkal. Kiülhetek a kertembe egy gatyàban, jobban esik a hideg sör/limonàdé is.
De két autóm van, mindkettőben van klíma, itthon meg van egy jó hideg ventilátorom. A munkám meg egyelőre itthon végzem, egy szál rövidnadràgban és ennyi.
A rohadt klíma mindehol, az emberek egy része nem bírja ki anélkül. Nem is lenne gond a klímákkal, ha ésszel használnák őket egyesek.
Kerültem már táppénzre miatta nem is egyszer, a munkahelyen ágyba főbe nyomatják nekünk.
Bevásárlóközpontban is túl hidegre van állítva, de érdekes, hogy a szüleim ésszel tudják használni, és az itthoni az semmi bajt okozott.
Én nem hisztizek soha sem a hideg, sem a meleg miatt.
Örüljön, akinek ez a legnagyobb problémája az életben!
Akinek meg nem tetszik a magyarországi éghajlat, az nyugodtan elköltözhet innen, nem fog sírni utána senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!