Hogy bírjátok ezt a kegyetlen, kibírhatatlan, borzalmas, förtelmes, undorító, gusztustalan évszakot, ami bárcsak ne létezne és lenne egész évben 10 fok?
Autóban klíma, itthon klíma, munkahelyen klíma.
Kertbe csak este megyek ki, vagy reggel, hétvégéket Balatonon tüljük, ha pedig nyaralunk, nyáron nem igazán megyünk városnézős, túrázós üdülésekre, inkább tengerparton vagyunk.
Rühellem a nyarat a meleg miatt, nézem, férjemről ömlik a víz, mindenkiről ömlik a víz, én meg nem is izzadok, csak fáj egyszerűen az egész testem, nyom a fejem, fhú borzalom...
Én 3 napja konkrétan rosszul lettem, még a lakást sem tudtam bezárni úgy remegett a kezem és nem kaptam levegőt.
Vissza is mentem, pedig lett volna dolgom és befeküdtem egy kád langyos vízbe. Azóta nem tettem ki a lábam, mégis be van dagadva mint az elefántnak.
Gyűlölöm és rettegem a nyarakat évek óta, de azért 10 fokot nem szeretnék.(Bár inkább az, mint ez!)
Nagyon jól meglennék állandó 20 fokban.
Hamar végelenne a társadalmunknak, ha egész évben 10 fok lenne, mert éhen halnánk.
Amúgy csak légkondival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!