Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy bírjátok ezt a kegyetlen,...

Hogy bírjátok ezt a kegyetlen, kibírhatatlan, borzalmas, förtelmes, undorító, gusztustalan évszakot, ami bárcsak ne létezne és lenne egész évben 10 fok?

Figyelt kérdés
2022. júl. 1. 13:17
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
82%
#19 vagyok, azért még egyszer odaírhattam volna, hogy "sajnos", biztos, ami biztos...🙄🤣
2022. júl. 1. 13:54
 22/36 anonim ***** válasza:
83%

Amúgy ahol mindenki klímát használ, ott az utcán még melegebb van.

Inkább növényeket kellene telepíteni mindenfelé, kintre-bentre. Nálam érezhetően jobb a levegő, mióta levéldísznövényeim vannak.

2022. júl. 1. 13:55
 23/36 anonim ***** válasza:
26%
Ventilátorral
2022. júl. 1. 14:01
 24/36 anonim ***** válasza:
28%

Szóval, azért, mert leírtam, hogy a kedvenc évszakom a nyár, ezért a 75%

75%, 75%, 34%-os felhasználók leszavazták a válaszomat? Nem vagyunk egyformák, de úgy tűnik, hogy ezt az egybitesek képtelenek megérteni és felfogni, pedig igen egyszerű dologról van csupán szó.

2022. júl. 1. 14:02
 25/36 anonim ***** válasza:
17%
Te is mogorva lennél, ha egész nap a 32 fokos panelban kellene rohadnod és mások meg leírnák, hogy a 23 fokos klimatizált szobában ülnek és isznak egy hideg sört a medencébe csobbanás előtt. A nyomor mindig társakat keres.
2022. júl. 1. 14:12
 26/36 anonim ***** válasza:
88%
#25 nekem például nincs klímám otthon (a munkahelyen meg közel sem olyanra van állítva, mint ahogy szeretném), se medencém, de még egy árva kertem sem. Mégis nullára lettem pontozva. :)
2022. júl. 1. 14:27
 27/36 anonim ***** válasza:
27%

A panellakásomban 29 fok van, nincs klímám. Van még kérdés? Ja, és nem ettől függ nálam, hogy szeretem-e a nyarat vagy sem. Meg lehet tanulni a meleghez alkalmazkondi, ami sokaknak azért nem megy, mert nem akarják. Pedig kénytelenek lesznek, hisz hazánk egyre jobban elsivatagosodik, évről-évre egyre magasabb kánikulai időszakban a hőmérséklet. Aki nem tanul meg alkalmazkodni, az szenvedni fog és elbukik.

2022. júl. 1. 14:29
 28/36 anonim ***** válasza:
88%
Nemrég mondta valaki egy tömegközlekedésin: "Jó idő van, lehetne még melegebb".
2022. júl. 1. 14:36
 29/36 anonim ***** válasza:
62%
29 fok? Az rettenet. Itt 26 fok van és már bekapcsoltam a klímát. Minek szenvedjek, ha már feltalálták a komfortberendezéseket?
2022. júl. 1. 14:37
 30/36 anonim ***** válasza:
83%

Felénk most 33 körül van - mivel egész délután pont ide süt a nap, ezért a szobám +5-10 fok általában, ami este sem javul sokat, mert a falak benyelik a forróságot és árasztják folyamatosan.

A ventilátorom is most behalt, kell új :D Ha nagyon elviselhetetlennek érzem, akkor letusolok gyorsan és meg sem törölközöm, pár perc alatt úgyis megszáradok. Legalább kicsit lehűt.

2022. júl. 1. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!