Követtetek már valakit az utcán?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy betegesen hangzik a kérdés, én még sose követtem senkit, de megfordult már a fejemben, hogy egy random ember után kellene menni 🤭
Semmiféle rossz szándék, zaklatás, félelemkeltés vagy ilyesmi, csak szimpla kíváncsiság, izgalom, mert nem tudnám, hogy hova "megyünk" 😁
Nem arra gondolok, hogy elbújni, kifigyelni másokat vagy egész nap követni, csak egy pár utcán keresztül vagy ilyesmi. Ti gondoltatok már ilyenre vagy csináltatok ilyet?
2022. jún. 23. 12:27
1/9 anonim 

válasza:

Egyszer az egyik tanárunkat. De aztán felszállt egy buszra.
2/9 anonim 

válasza:

Mindenkit követek, aki ugyanarra megy, amerre nekem van dolgom. :-)))
3/9 anonim 

válasza:

Jó unalmas életed lehet neked is :D
4/9 anonim 

válasza:

Ha sétálhatnékom van és nincs semmi dolgom akkor én szoktam ezt csinálni, de többnyire hamarabb megunom mintsem látnék bármi érdekeset.
5/9 anonim 

válasza:

Szerintem mindenki szokott követni valakit, mivel azt véletlenül is lehet, ha az illető arra megy, amerre lakom pl.
6/9 anonim 

válasza:

Én egyszer láttam egy gyanús alakot, azt követtem, kíváncsi voltam, hogy miben sántikál.
7/9 anonim 

válasza:

En is szivesen hodolnek ennek a hobbinak. Ketten nem olyan feltuno.
Aztan egy idovel marckapnank megbizasokat is.
8/9 anonim 

válasza:

A volt férjem szokott követni. Kíváncsi, hogy hova megyek, mit csinálok. Egyszerűbb lenne ha megkérdezné, elmondanám neki, hogy pl dolgozni vagy a boltba, postára stb.
9/9 anonim 

válasza:

Igen, gyerek korunkban a sötétben (nem túl közelről, mert nem akartunk balhét) 1 jónak kinéző csajt. Aztán kiderült uabban a lépcsőházban lakott, ahol mi és a világosan láttuk, h az alattunk lakó tényleg jó csaj anyja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!