Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Általános/ közép iskolások!...

Általános/ közép iskolások! Milyen balhékat, csínyeket követtetek már el a suliba? Mi lett a következménye?

Figyelt kérdés

2021. okt. 3. 06:58
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
SuliBAN.
2021. okt. 3. 08:08
 2/4 anonim ***** válasza:
54%

1-esnek:

A suliban szó helyet azt írtam egy dolgozatban, hogy suliba. Ezzel én lettem a menő csávó.

2021. okt. 3. 08:24
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

Én mint rendszeres látogatója az igazgatónak nagyon sok hülyeséget csináltam. 4.emelet ablakába való kimászas,verekedés, sőtt a garázsajtómat nyitó kulcs pont nyitotta az ének termet, a tanár elvárta,hogy kint várjuk, hat bementünk,bezártuk az ajtót, mindenki vigyázzba állt és vartuk a tanárt, hívta az igazgatót,hogy betörtünk, mindenki kapott intőt mert nem mondtuk el,hogy hogyan jutotzunk be.

Középiskolában inkább a lógásokkal volt bajom, volt,hogy fegyelmi bizottság elé is kellett állni.

Nem tudtak mit kezdeni velem, mert rendkívül kedves,békés,modoros srác voltam,de egyben lusta is🙂

Minden tanárom szeretett,így csak felfüggesztett büntetés volt. Végül 4es atlaggal érettségiztem. A sors fintora,hogy azóta 10éve csak pár napot voltam táppénzen😀

2021. okt. 3. 08:29
 4/4 anonim ***** válasza:
15%
Semmit
2021. okt. 3. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!